2777
2789

امروز تو خیابون یکی بهم برخورد کرد دستش یه لحظه فقط خورد پشت کمرم و ب ا س ن م. ولی حالت برخورد سریع بود. من واقعا شک کردم از قصد زده یا خورده. خب خیابون شلوغ نبود و لزومی نداشت انقد نزدیک باشه. برگشتم گفتم چته. نمیخاستم ادامه بدم گفتم شاید قصدی نبودی ولی اون وایساد جواب داد گفت چیه چته، ماشین داشت میومد و فلان. من نفهمیدم ینی چی چ ربطی داره خیابون ب اون خلوتی چرا پشت من اومد. وایسادم داد زدن و دعوا کردن باهاش. 😐 من از قبل هم یه تجربه بد دارم نتونستم خوشبین باشم ☹️

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قصد بوده شک‌نکن اینو منی دارم میگم که هرروز به چشم دارم میبینم

تازه داشتم عذاب وجدانم میگرفتم نکنه عمدی نبوده من شلوغ کردم ولی واقعا ادم دعوا می‌کنه خالی میشه دیگ بعد حرصشو نمیخوری چرا هیچی نگفتی ب یارو

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
نمیگم شما کارت درست بوده یا غلطتو اینجور مواقع من فقط طرف و نگاه میکنمو از عکس العملش سعی میکنم بفهم ...

اخه بی شرفا یه جور حاشا میکنن ک ادم خودشم شک میکنه

حالا میفهمه که باید حواسش رو جمع کنه که غیر عمده هم اتفاق نیفتهخیلی ها رعایت نمیکنن فاصله رو بعد که ...

تو مترو هم یه بار دیدم یه اقا اومده تو خانوما و خانما دارن دعوا میکنن تا نگو از قصد مالیده و چنانم خودشو زده بود ب موش مردگی و طلبکاری 

تازه داشتم عذاب وجدانم میگرفتم نکنه عمدی نبوده من شلوغ کردم ولی واقعا ادم دعوا می‌کنه خالی میشه دیگ ...

نه اصلا عذاب وجدان نگیر و خودتو مقصر ندون

من هرروز با ون میرم و‌میام مدرسه

به چشم خودم دیدم اصلا یک مرده هست که معروف به این مار تا میبینیمش با دوستام همه توهم مچاله میشیم خدا لعنت کنه اینجور ادما رو

خدایا لطفا...🌱

من چی بگم که پزشک بی ضرورت دستمالیم کرد منو نمیدونستم چه واکنشی نشون بدم

وای اون خیلی بذه ادم واقعا نمیدونه نیازه برا معاینه یا کرم هس. چ دکتری بود چجور معاینه؟

همه خانم ها تجربه اینطوری دارن،شاید چند دفعه

برای همین من سعی می کنم اگر ضروری نیست از جایی که ازدحامش زیاده نرم ،از یکطرف دیگه میرم

توی مترو ،تو واگنی که گاهی مختلطه سوار نمی شم

تاکسی سعی میکنم جلو بشینم،اگر عقب باشم و مردی بد و گشاد نشسته باشه خودمو ناراحت نشون میدم که خودشو جمع کنه