2777
2789
عنوان

من دختر زشتی ام مجرد بمونم بهتره یا با پسری که هیچی نداره ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 53 پست
درشت بودن ک زشتی نیست

چرا هست 

در حد من باشی هست چون هم قدم بلنده هم چهارشونه ام افسردگی هم گرفتم چاق هم شدم حالم از خودم به هم میخوره هیچکس هم تحویلم نمیگیره همه دختر پسرای دانشگاه میگن میخندن رل میزنن هیچکس با من هم صحبت نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من یکی رو اینجوری میشناسم شوهرش اینقد میخوادش شوهر من خودش همیشه تعریف چهرمو میده ولی نصف اون م ...

خدا کنه اینم واقعا از قیافه من خوشش اومده باشه وگرنه بیچارم

البته اونم پسر چاق و هیکلیه ولی خب برای مرد عیب نیست همچین چیزی برای زن زشته

اونجوری خودش خرج میده ولی خب خیلی فاجعه میشه باید قناعت کنم

خب همین دیگه باید ازش مطمین شی که رو به پیشرفت باشه درسته ساختن زندگی اولش سخته ولی کم کم باید حداقل تا ۱۰سال اینده یخورده وضعیت بهتر بشه 

مشکل من با عمل حل نمیشه خیلی درشتم

آخه این که مشکل نیست.دیدم افرادی مثل شما خیلی ازدواج های خوبی داشتن.سنت هم که بالا نیست.به نظرم ارزش نداره بخاطر چنین موضوعی سر ازدواج عجله کنی.به نظرم تنهایی بهتر از تحمل خیلی چیزا توی زندگی مشترکه

ببین کاریه یا نه؟ شغلش چیه؟ هدفش چیه؟ تو زندگی میخواد به کجا برسه؟ مامان باش واقعا دارن خونه بخرم یا باد هواست؟ بوده پدرو مادره وعده دادن هیچی به هیچی.ی تیکه طلا هم نخریدن چه برسه خونه؟بابا مامانش چیکارن؟

چند سالشه و چند سالته؟

پ‌یکر تراشی نمیتونی بکنی؟ یا یه رژیم بگیر که لاغر بشی استخونبدنیتم درست باشه شکم و پهلو نداشته باشی ...

تو فکرم برای چاقی یه کاری بکنم ولی مشکل یکی دو تا نیست 

ولی حتما قبل ازدواج چاقی رو حداقل اوکی می‌کنم 

ببین کاریه یا نه؟ شغلش چیه؟ هدفش چیه؟ تو زندگی میخواد به کجا برسه؟ مامان باش واقعا دارن خونه بخرم یا ...

هدفش اینه یکم بهتر کنه عنوان شغلشون ولی خب باز خیلی درآمد بالایی نخواهد داشت اگر تو همین شغل هم بمونه که درآمدش کمه 

مادرپدرش دارن که خونه بخرن اگر با شرف باشند و نزنن زیر قبولشون

پسره تو همین شغلی که داره خیلی پیگیر و کاری بوده انگار