2777
2789
عنوان

من دختر زشتی ام مجرد بمونم بهتره یا با پسری که هیچی نداره ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 53 پست
گفتم ک ملاکت خوشگلی نباشه فقط ادم حسابی باشه خانواده خانواده خانواده خیلی مهمه سلامت روان پدرمادرش خ ...

این خانوادش خوبن خودش آرومه خوشم اومده از رفتارش 

ولی اینکه تا چه حد این رفتار پایدار باشه چقدر واقعی باشه چقدر حاصل رودربایستی و حفظ ظاهر اول ارتباط باشه نمیدونم خدا کنه همین بمونه

تو فکرم برای چاقی یه کاری بکنم ولی مشکل یکی دو تا نیست ولی حتما قبل ازدواج چاقی رو حداقل اوکی می‌کنم

حتما اینکارو بکن مطمن باش اعتماد به نفس خودتم بالا میره . ولی اگه با همین اندام هم ازدواج کردی هیچ وقت به طرف مقابلت نفهمون که ناراضی هستی از خودت با اعتماد به نفس رفتار کن . باور کن زیبایی خوشبختی نمیاره . ویه نصیحت دیگه اگه پسر کاری و جنم داری هست اما شرایطش پایین تر از شماست اشکالی نداره مطمن باش روزی خودشو بالا میکشه ولی اگه نه حس کردی بی عرضست و همین کارشم پدرش جور کرده خودش جنم کار کردن نداره خودتو اسیر نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تپلم خواستگار خوب دارم.بعضی ها درشت دوست دارن.

این پسره رو از قیافه و رفتارش خوشم اومده خیلی شبیه منه 

فقط مشکلم یکی اینه که خیلی صفره یکی هم اینه که استرس و غم ظاهر خودم همیشه هست به خاطر همین حساس و زودرنجم اگر خیانت کنه یا ایرادی بگیره بعدا فکر نکنم تحمل کنم تو مرز خودکشی ام که این مورد خواستگاری پیش اومده 

خودم تنهام و زشتم نمیخوام بعدا شوهرم موقعیت های بهتر گیرش بیاد از طرفی دلم میخواد همیشه ضعیف بمونه

چرا هست در حد من باشی هست چون هم قدم بلنده هم چهارشونه ام افسردگی هم گرفتم چاق هم شدم حالم از خودم ب ...

منم اینجوری بودم دانشگاه🤣🤣🤣🤣🤣

پسر کلاسمون پی وی همه ی دخترای کلاس رفته بود جز من، اینم من نمیدونستم از یک سال پایینی شنیدم قلبم شکست🤣🤣🤣

یکم به خودم رسیدم.خواستگارام‌ الان هزار هیچ زندگیشون جلوعه.

بخاطر چهارتا غریبه که شناخت سطحی ازت دارن خودتو نکوبون.

یکم بگذره صورتت جا افتادن تر میشن.

و خوشبختانه قدرت بلنده🥰🥰

این پسره رو از قیافه و رفتارش خوشم اومده خیلی شبیه منه فقط مشکلم یکی اینه که خیلی صفره یکی هم اینه ک ...

اول اینکه شوهرت همیشه ضعیف باشه تو همیشه ضعیف میشی به هیچ جا نمیرسی.

دوماً خیانت کردن ربطی به زشت و زیبایی زن طرف نداره، به ذات طرف ربط داره. چه زنای خوشگلی که خیانت دیدن.

شما خیلی حساسین. ینفر تو خیابون از کنارت رد بشه هم می‌تونه یک چیز زشتی بگه و بره قراره بخاطرش خودکشی کنی؟

اول اینکه شوهرت همیشه ضعیف باشه تو همیشه ضعیف میشی به هیچ جا نمیرسی.دوماً خیانت کردن ربطی به زشت و ز ...

خیلی حساس نیستم 

از بچگی از بقیه درشت تر بودم اینقدر این کلمه رو شنیدم میخوام بالا بیارم هیچوقت دوست پسر نداشتم

دلم نمیخواد عجیب غریب باشم مشکلات دیگه هم هست تاثیر گذاشته اصلا حوصله زندگی رو ندارم 

زندگی به چه درد میخوره وقتی مهم ترین نعمت های بدیهی رو ندارم افسردگی گلومو گرفته یک تلنگر و فشار روانی دیگه کافیه که تمومش کنم