2777
2789
عنوان

من دختر زشتی ام مجرد بمونم بهتره یا با پسری که هیچی نداره ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ اخلاقی چطوره؟ شخصیتش چجوره؟ خودش یا خانوادش؟

خوبن فقط یکم خونسرد و عجول به نظر میان 

میترسم خوب بودنشون تصنعی باشه برای اینکه پسره بهتر از من نتونسته بگیره 

من نمیدونم چطور هستین ولی من دهه هفتادیم تو مدرسه همه میگفتن یکی از خوشکلترین هایی حالا که ۳۲سالمه ا ...

نه عزیزم من مشکلم حل نمیشه استخون بندی درشتی دارم هرکاری کنم خوشگل نمیشم ظریف نیستم

نه عزیزم من مشکلم حل نمیشه استخون بندی درشتی دارم هرکاری کنم خوشگل نمیشم ظریف نیستم

والا من یکی رو اینجوری میشناسم شوهرش اینقد میخوادش شوهر من خودش همیشه تعریف چهرمو میده ولی نصف اون منو نمیخواد

چطوری هم خونسرد هم عجول

منظورم اینه ساده و بی شیله پیله بودنشون از روی محبت و خونگرمی نیست فقط بی آزارن سرشون به کار خودشونه و محترم برخورد می‌کنند 

عجول هم از نظر طی شدن روند آشنایی و محرمیته که من ترسیدم اینقدر سریع میخوان تکلیف روشن کنند 

شغلشو ببین میتونه تغییر بده یا نه ،بالاخره هر چی هم باشه تو شاید بخاطر یسری دلایلی نخوای مدتی بری سر ...

اونجوری خودش خرج میده ولی خب خیلی فاجعه میشه باید قناعت کنم

نصف من درآمد داره چون استخدام رسمی هم نیست در بهترین حالت میشه دو سوم درآمد من در کل من بیشتر میخوام ...

الان که اکثر خانومای شاغل توی خرجی خونه کمک میکنن. اگر براش واقعا خونه خریدن که با توجه به درآمد پایینش، ابتدای زندگی به مشکل نخورین، بهش فکر کن

البته اگر هم وارد زندگی باهاش شدی به فکر پس انداز و خرید خونه و ماشین واسه خودت باش. توی تاپیکات نوشتی ظاهرش بهتره، کامل جیب خودتو براش خالی نکنی

کج کلاه خان یارمه