2777
2789
عنوان

خانمای مشهدی لطفا بیایین سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 48 پست
نمیتونم واقعا برام سخته. نه بابای پولداری دارم و نه خودم شغل و درآمدی... هنر کنم حضانت پسر ۵ ساله ام ...

شاید تعلیق بشم اما میگم. برو آپارات سرچ کن زیستوری داستان اولش جریان خانمه رو کامل بشنو  بعد تصمیم بگیر. لطفاً فقط همین کارو بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا و ابدا

سقط عوارض بدی داره

مثلا...

اگر بچه سقط نشه و به دنیا بیاد 

ممکنه دچار فلج عضلانی صورت میشه

علتشم مصرف قرص سقط جنینه

ضمن اینکه سقط قتل حساب میشه

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

من شرایطم با شرایط شما خیلی فرق میکنه من نمیتونم همه مسائل خصوصیم رو بگم

عزیزم من دنبال شرایط نیستم با هرشرایطی کشتن یه بچه طفل معصوم بی گناه قابل توجیه نیست واقعا خودت یه نوزاد بدن بهت حاصری تیکه تیکه اش کنی به قران مجید قسم اون بچه الان درد حس میکنه به خدا درد میفهمه به خدا گناه داره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اصلا و ابداسقط عوارض بدی دارهمثلا...اگر بچه سقط نشه و به دنیا بیاد ممکنه دچار فلج عضلانی صورت میشهعل ...

آره میدونم سقط بچه ای که خودم خواستمش ولی جواب خدا با خودم. من مادرم و عاشق بچه ام ولی نمیتونم بدبختش کنم...

آره میدونم سقط بچه ای که خودم خواستمش ولی جواب خدا با خودم. من مادرم و عاشق بچه ام ولی نمیتونم بدبخت ...

در هر صورت اتمام حجت بود

جونی رو که خدا داده

فقط خودش میتونه بگیره

اگر بچه نمیخواستی 

موقع کارای اداریش باید فکر میکردید

ما حق نداریم از جانب خودمون به جای خدا تصمیم بگیریم

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

عزیزم من دنبال شرایط نیستم با هرشرایطی کشتن یه بچه طفل معصوم بی گناه قابل توجیه نیست واقعا خودت یه ن ...

ولی ممکنه هنوز قلبش نزده باشه... درسته درد میکشه ولی اگر یک درصد شوهرم پدر خوبی بود حتما نگهش میداشتم. شما اگه الان به چه ۵ ساله من نگاه کنی هرگز این حرف رو نمیزدی. یک بچه پر از استرس و اضطراب و علتش هم دعوای مداوم شوهرم بوده هم با اون هم با من و من واقعا توی این ۵ سال به خاطر پسرم و عشقم سکوت کردم که بچه ام آسیب نبینه ... ولی هر روز داره بدتر میشه

در هر صورت اتمام حجت بودجونی رو که خدا دادهفقط خودش میتونه بگیرهاگر بچه نمیخواستی موقع کارای اداریش ...

من واقعا برای خودم متاسفم که گول شوهرم رو خوردم و فکر کردم آدم شده ولی گناهش به گردن خودم مطمئن باش عذابش تا آخر عمرم با منه ولی میدونم بهتره که بدنیا نیاد تا بیاد و عذاب بکشه و داغون بشه...

ولی ممکنه هنوز قلبش نزده باشه... درسته درد میکشه ولی اگر یک درصد شوهرم پدر خوبی بود حتما نگهش میداشت ...

دقیقا درکت میکنم چون پدر من همین بود شاید بدتر اخرم البته مامانم جدا شد ولی وقتی هر ماه اقدام 25 درصد احتمال بارداری داره یعنی خدا خواسته اون بچه به دنیا بیاد و حتما اینده اش خدا میدونه براش چقدر ادم بودن که قرار بوده سقط بشن الان ادم های مهمی شدن نمونه اش رونالدو مامانش از شدت گرسنگی و فقر خواست سقطش کنه ولی چی شده الان 

من میگم اونی که زندگی داده بهتر میدونه بماند که اینجور کار ها کارما هم داره اگر اون بچه اه بکشه چی میدونه اه مظلوم ممکنه چی کار کنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

[QUOTE=400768200]دقیقا درکت میکنم چون پدر من همین بود شاید بدتر اخرم البته مامانم جدا شد ولی وقتی هر ماه اقدام 25 درص ...[/QUO

بخدا به همینه این ها فکر کردم چرا داری برام سخت ترش میکنی؟به خود خدا قسم که خدا هیچ کاری نمیکنه...

[QUOTE=400768200]دقیقا درکت میکنم چون پدر من همین بود شاید بدتر اخرم البته مامانم جدا شد ولی وقتی هر ...

من میگم قبل اینکه هرکاری کنی با شماره 4030 تماس بگیر مشورت کن باهاشون درمورد سقط جنین دکتر نشسته مشاوره میده شاید کمکی کرد بهت 

عزیزم شما چه اون بچه بکشی چه نگهداری تو زندگی من تاثیری تداره به خدا فقط از روی دلسوزی دارم میگم من که نمیخوام اذیتت کنم 

من میگم قبل اینکه هرکاری کنی با شماره 4030 تماس بگیر مشورت کن باهاشون درمورد سقط جنین دکتر نشسته مشا ...

من همین الانش کلی دارم گریه میکنم. خانواده ام با طلاق مخالفن. حمایتم نمیکنن. یک پسر ۵ ساله دارم . میخوام از جهنم نجات پیدا کنم. هیچ پولی ندارم. هیچ شغلی ندارم تا دیپلم گرفتم به زور شوهرم دادن...من داغونم...

من همین الانش کلی دارم گریه میکنم. خانواده ام با طلاق مخالفن. حمایتم نمیکنن. یک پسر ۵ ساله دارم . می ...

بمیرم برا دلت درکت میکنم منم یه پسر 5 ساله دارم اتفاقا