2777
2789
عنوان

خانمای مشهدی لطفا بیایین سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 48 پست
عزیزم نندازش بزار بدنیا بیاد اول از خدا کمک بگیر اگر نشد خودت بزرگش کن

تو این وضعیت زن و شوهر با هم نمیتونن بچه بزرگ کنن چه برسه یک زن تنها . چرا یک موجود بی گناه بیاد بدون پدر مادر عذاب بکشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب قتله چرا میخوای بکشیش اون با یه نوزاد فرقی نداره واقعا الان قلبش میزنه خب 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگه بدنیا بیاد و هزاران مشکل رو تجربه کنه و هر روز بگه چرا منو بدنیا آوردی خوبه؟

نمیشه برین مشاوره مشکلتون حل کنین ؟راهی نیس ؟

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

من از نظر روحی داغونم. بخوام اون رو بدنیا بیارم فقط بدبختش میکنم همین.

من کاری به چرندیات دیگران ندارم 

اما این بچه هدیه خدا هست  پس تا آخرش پاش وایسا 

مشکلت رو نمیدونم اما سعی کن حلش کنین با مشاور با حرف اگرم نشد  پای بچت وایسا  

اگه بدنیا بیاد و هزاران مشکل رو تجربه کنه و هر روز بگه چرا منو بدنیا آوردی خوبه؟

خدایی که اونو به وجود اورده قطعا بهتر از شما همه چیز میدونسته چرا فکر میکنی میتونی جای اون بچه تصمیم بگیری مادر منم یه روز تو جایگاه شما بود وقتی واسه طلاق اقدام کرد متوجه شد خواهرم بارداره الان خواهرم 19 سالشه یه دختر فوق العاده باهوش و زیبا داره زندگی میکنه هیچ وقت هم نگفته چرا به دنیا اومدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نمیشه برین مشاوره مشکلتون حل کنین ؟راهی نیس ؟

شوهر من ۸ ساله التماسش میکنم بریم مشاور نمیاد. یک خودشیفته است که فقط منو آزار میده. گفت بچه دار بشیم دومی رو بیاریم من خر اینقدر دوسش داشتم که قبول کردم. ولی دیشب فهمیدم هیچ ارزشی برام قائل نیست. وقتی برای یک لیوان آب میوه طبیعی التماسش کردم ما رو ببره بیرون. چند ساعت بعدش جلو چشمام زنگ زد به رفیقش که آماده شو بریم بیرون دور بزنیم... کسی که هیچ ارزشی برای زن و بچه اش قائل نیست لیاقت نداره...

من کاری به چرندیات دیگران ندارم اما این بچه هدیه خدا هست پس تا آخرش پاش وایسا مشکلت رو نمیدونم اما ...

نمیتونم واقعا برام سخته. نه بابای پولداری دارم و نه خودم شغل و درآمدی... هنر کنم حضانت پسر ۵ ساله ام رو ازش بگیرم