سلام دوستان من ۷ هفته باردارم . تصمیم به طلاق دارم برای همین نمیخوام این موجود بی گناه رو وارد این دنیا کنم. لطفا بگید دکترا الان قبول می کنن که سقط کنم به صورت قانونی؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه بدنیا بیاد و هزاران مشکل رو تجربه کنه و هر روز بگه چرا منو بدنیا آوردی خوبه؟
خدایی که اونو به وجود اورده قطعا بهتر از شما همه چیز میدونسته چرا فکر میکنی میتونی جای اون بچه تصمیم بگیری مادر منم یه روز تو جایگاه شما بود وقتی واسه طلاق اقدام کرد متوجه شد خواهرم بارداره الان خواهرم 19 سالشه یه دختر فوق العاده باهوش و زیبا داره زندگی میکنه هیچ وقت هم نگفته چرا به دنیا اومدم
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شوهر من ۸ ساله التماسش میکنم بریم مشاور نمیاد. یک خودشیفته است که فقط منو آزار میده. گفت بچه دار بشیم دومی رو بیاریم من خر اینقدر دوسش داشتم که قبول کردم. ولی دیشب فهمیدم هیچ ارزشی برام قائل نیست. وقتی برای یک لیوان آب میوه طبیعی التماسش کردم ما رو ببره بیرون. چند ساعت بعدش جلو چشمام زنگ زد به رفیقش که آماده شو بریم بیرون دور بزنیم... کسی که هیچ ارزشی برای زن و بچه اش قائل نیست لیاقت نداره...