2777
2789

من گاهی اوقات میگم کاش یه ماشین از کمرم رد شده راحت شم اون وقت خوب میشم😐

یا همیشه سرم درد می‌کنه و بدنم هم همینطور

شمام اینطوری هستین؟

علتش چی می‌تونه باشه

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینم .الان هم سرم درد میکنه هم پاهام. واقعا از خودم خسته شدم

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

شنیدم بی حالی و کوفتگی بدن بخاطر کمبود منیزیوم و فقر آهنهاز هرکدومشون یه ورق بگیر هر روز بخور

ممنون❤️❤️❤️

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

منم همینم .الان هم سرم درد میکنه هم پاهام. واقعا از خودم خسته شدم

به امید خدا خوب شیم گلم❤️❤️❤️❤️

برو دکتر برات آزمایش بنویسه احتمالا کمبود ویتامینی چیزی داریمن چند تا آمپول تزریق کردم قرص خوردم بهت ...

آره میرم

می‌دونی تا خودمو محکم نزنم زمین بدنم آروم نمیگیره

حتما میرم

ممنون❤️😘