2777
2789
عنوان

برای مکالمه و صحبت کردن انگلیسی باید از کجا شروع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 37 پست
کاملا بستگی به شخصیت خودت داره که چقدر اهل تمرین کردن و نظم داشتن هستی..اگر میدونی که ولش نمیکنی و پ ...

مرسی ن من مجبورم یاد بگیرم زودتر پس باید روی نظم باشه و اینکه مدرک میدن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الهی ک حالت خوب بشه زودتر الهی ک ب من کمک کردی خدا ب قلب پاکت نگاه کنه عزیزدلم من برای شرکت نف ...

قربونت برم قشنگم دعات برام خیلی باارزشه.

نگاه حتما دایرکت بده و اینو بگو بگو برای کارت مهمه 

تا راهنماییت کنن که چه دوره های میتونه بهت کمک کنه 

چون یه سری دوره های خاص دیگه هم دارن شاید اون دوره بیشتر برات مناسب باشه عزیزم 

مثلاً یه دوره دارن به اسم توربو بیزینس اون فکر کنم خیلی بدردت بخوره چون برای شغلت میخوای 

و هم‌چنین دوره توربو سیچوئیشنال 

این دو دوره هم حتما تحقیق کن.

خودسر اصلا ثبت نام نکن

شرایطتت موقعیت سطحت همه چیت رو به پشتیبانی توضیح. بده حسابی مشاوره شو . نمونه آموزش ببین بعداً هر کدوم به کارت اومد رو ثبت نام کن

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
مرسی ن من مجبورم یاد بگیرم زودتر پس باید روی نظم باشه و اینکه مدرک میدن ؟

من درمورد اینکه مدرک میدن یا نه سوال نپرسیدم چون برام مهم نبود اینم بپرس

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
قربونت برم قشنگم دعات برام خیلی باارزشه.نگاه حتما دایرکت بده و اینو بگو بگو برای کارت مهمه تا راهنما ...

چقدر شما مهربونی واقعا مرسی ک با حوصله چقت گذاشتین و توضیح دادین کارتون خیلی ارزشمنده واقعا چشم همینکارو میکنم

شما ک خیلی لطف کردی و مرسی ک وقت گذاشتین چشم حتما میبینم

خواهش میکنم گلم موفق باشی❤️ 

امیدوارم برسی به نتیجه ای که میخوای 

چقدر شما مهربونی واقعا مرسی ک با حوصله چقت گذاشتین و توضیح دادین کارتون خیلی ارزشمنده واقعا چشم همین ...

فداتشم عزیزم خواهش میکنم ❤️ موفق باشییی

قربونت برم مهربونم همینطور شما

❤️❤️❤️

عزیزم شما دانشگاه آزاد هستی یا دولتی ؟ یا اینکه مشغول به کاری؟

عزیزم ملی قبول شدم اما خب رفت و امد برام سخت بود ازاد شهر خودم میخونم

اوکی موفق باشی عزیزمممم❤️