2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی برای ازدواجم ناامیذم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 44 پست

من هیچوقت ازدواجی نبودم حتی الان که سی سالمه درعوض یه دوستی داشتم مثل شما که اونم توی سن بیست و چهار اینا یعنی واسه ازدواج میرفت دنبال این جادو و جنبل اینا و فالگیر و روضه و غیره آخرم ازدواج کرد ولی بعد دو سال آنقدر فشارهای زندگی بهش فشار آورد میخاست طلاق بگیره چون از یه خانواده پولدار بود و شوهره نمیتونست اون زندگی مرفه رو براش فراهم کنه الانم سر زندگیشه ولی همش ناراضی وقتی یه دهه هشتادی میگه من ترشیدم اونوقت من دهه هفتادی چی بگم🫠🫠🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچوقت ازدواجی نبودم حتی الان که سی سالمه درعوض یه دوستی داشتم مثل شما که اونم توی سن بیست و چهار ...

ازدواج سخته و مسئولیت داره باید ی ادم رو با تروماهاش بپذیری واقعا روحیه میخواد

یعنی سال دیگه شوهرمیکنم؟؟ 😂😂مرسییی اکلیلیم کردی💕💕

بخدا راس میگم بابا 

تو الان حقوقتو ببر لوازم ارایش بخر ببر دماغتو عمل کن برو تو روضه و مجالس قران و ختم و این چیزا بگو معلمم اگر در همون ساعت و ثانیه صدتا خاستگار برات پیدا نشد بگو من خر بودم اینحرفو بهت زدم

دقیقا دخترا رویایی فکر میکنن ،فکر میکنن با ازدواج تمام مشکلات حل میشه

خودمم فکر میکردم شوهر کنم تمومه 

شوهرم میشه پشت و پناهم 

هی میاد قربون صدقم میره 

الان میبینم خبری نیست مگر بیام با خانوما اینجا وقتمو بگذرونم والا دم خانوما اینجام گرم والا خیلی ادمای خوبین و دوسشون دارم ولی کلا ازدواج بده

یعنی الانم ازدواجی نیستید؟

اگه خیلی دوست داری ازدواج کنی سعی کن محیط بیرون زیاد باشی مثلا عروسی و....چون من اگه خاستگاری هم بوده از توی عروسی بوده برام ولی من به بخت و اقبال خیلی اعتقاد دارم بعضیا خیلی راحت ازدواج میکنن بعضیا سخت 

خودمم فکر میکردم شوهر کنم تمومه شوهرم میشه پشت و پناهم هی میاد قربون صدقم میره الان میبینم خبری نیست ...

میدونی من نمیگم ازدواج خوب نیست چون تجربش نکردم ولی تا این سن چون آدمهای دور و برم زیاد برام حامی نبودن و بیشتر مشکلات رو خودم تنهایی حل کردم الان راجع به ازدواج هم به این درک رسیدم یه مرد صد درصد منو حمایت کامل نمیکنه بازم میدونم خودم باید همه مشکلات رو حل کنم