2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی برای ازدواجم ناامیذم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 44 پست
به حرف مردم فکر کنی باید اصلا زندگی نکنی کجا زندگی می‌کنی من تا 2526خواستگارخانوادم راه ندادن گفتن ...

چقدخوب ایشالا خوشبخت شی ❤

نه طرفای ما خیلی وحشتناکه خیلی ها همه زیر۱۸سال شوهرمیکنن منم دانشجو معلمم بخاطز درس ازدواج نکردم الانم خاستگارندارم کلا

اهان میگم براتو نمیگفتن ترشیده اینا؟ اره دانشجو معلمم دانشگامون تک جنسیتیه

بمن هم میگفتن 

من اسکل بودم اهمیت میدادم 

با دوستات خوش بگذرون 

ب خودت برس خودتو خوشگل کن 

همه مردا ارزوشونه زن معلم بگیرن نگران نباش تا یکسال دیگه مجرد نیستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمن هم میگفتن من اسکل بودم اهمیت میدادم با دوستات خوش بگذرون ب خودت برس خودتو خوشگل کن همه مردا ارزو ...

اینکارارو میکنم ولی بازم برام اذیت کنندس کلا حرف مردم حیلی برام تاثیر داره

ازکجامیدونی؟ 

اخه خاستگارم ندارم 🤦🏻‍♀️

ب معرف شهرتون بگو ک معرفی کنه بت،

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

اینکارارو میکنم ولی بازم برام اذیت کنندس کلا حرف مردم حیلی برام تاثیر دارهازکجامیدونی؟

حس شیشمم میگه 

تو اهل کجایی من یکی بهم سپرد ک براش زن معلم پیدا کنم گفتش هیچی دیگش مهم نی فقط باهام بسازه بهانه گیر نباشه

عزیزم من دختر 35 ساله مجرد دیدم که خونه باباش زندگی میکنه تازه مثل پروانه هم دورش میگردن تو که هنوز ...

اره منم خانوادم کاریم ندارن فامیل واشنا اذیتم میکنن

شهر زندگی میکنم دیگه اسمشو اینجا نمیتونم بگم 

معرف نمیشناسم

تحقیق کن پیدا کن،

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.