2777
2789

من متاهلم

ولی زیاد دیدم

کاش چله های قرانی انجام بدین

خودم برای چندین نفر انجام دادم تا چهارماه بعد از چله حاجتروا شدن

تبلیغ نمیکنم اینجا انجام نمیدم برای دوست و آشنای خودم انجام دادم

چله های سوره یوسف و احزاب و طه

- مقصـב آسماט است ؛ از حوالے زمین بایـב جـבا شـב .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجرد نیستم ولی خیلی دوست داشتم بودم دوماه ازدواج کردم اونم با عشقم خیلی دوستش داشتم حتی قید خانواده مو زدم خواهرم مادرم بیخیال شدم به خاطرش ولی پشیمونم نمیتونم برگردم نه اینکه خانواده ام اجازه برگشتن ندن من رویی ندارم برگردم بهم خیانت نکرد ولی باور کنید وقتی تو زندگی میرید تازه میفهمید چه اشتباهی کردین

علاقه ب مادر شدننیاز عاطفی بیشتر نسبت ب مرداتمایل ب تشکیل خانوادهنیاز ب همدمتن ب گناه و هر رابطه ای ...

همه اینا درست ولی چرا به پسر که تازه شروع به کار کرده خونه نداره ماشین نداره جواب منفی میدین با اینکه میدونین سن داره می‌ره بالا 

همه اینایی که شما گفتین با یه پسری که پول زیاد نداره شدنی نیست؟

کاربر مرد

حیف عمر و اعصاب آدم که تلف این مردای زمونه شه....حیف...صد حیف

اطرافیان و دوستان فقط من ازدواج نکردم همشون میگند خوب کاری کردی

مرد و زن هم نداره

یه بار هم یکی بهم گفت اگر بچه نمی خوای هیچ وقت ازدواج نکن هیچ خیری درش نیست...

اونام که ازدواج کردند که ماشالا همه طلاق!!! کلا یکیشون فقط هنوز متاهلند!!! اونام هر روز بحث و دعوا... چند بار هم تا طلاق رفتند ولی به علل مالی منصرف شدند، آخه این شد چی!!

یه جاهایی سخت هست ولی بازم می ارزه

ازدواج برای پیری خوبه فقط بنظر من البته

هر کس یه اولویت‌هایی داره...

خدا نمیخواد

عزیزم، مگه میشه خدا نخواد قشنگم..

خدا خودش تاکید کرده که ازدواج کنین، متاسفانه موقعی که به سن ازدواج میرسیم ، خانواده ها به فکر نیستن، اهمیت نمیدن، سن میره بالا..

تقصیر پدر و مادر و اطرافیانه..

من خودم دلسوز نداشتم، سنم رفت بالا مناسفانه 

یا رب نکند بهر تماشای جهان آمده ام؟؟
همه اینا درست ولی چرا به پسر که تازه شروع به کار کرده خونه نداره ماشین نداره جواب منفی میدین با اینک ...

همونطور ک شما دنبال یع مدل خاص دخترین

دخترام یه ملاکایی دارن برا طرف مقابل

ب صورت صد در صدی نمیشه گف همشون ب موردی ک شما گفتین جواب منفی میدن..جوینده یاینده اس..بگردین بازم اونی ک باهاتون بسازه پیدا میشه

همه اینا درست ولی چرا به پسر که تازه شروع به کار کرده خونه نداره ماشین نداره جواب منفی میدین با اینک ...

بنظر خودت این از چاله به چاه افتادن نیست!!!!

فقط یه کاری نیست که انجام بدی تیک بزنی که!!!