2777
2789
اطرافیان و دوستان فقط من ازدواج نکردم همشون میگند خوب کاری کردیمرد و زن هم ندارهیه بار هم یکی بهم گف ...

ازدواج برای من بدیهاش با اختلاف زیاااااااد از خوبی هاش بیشتره .اصلا نمی ارزه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

همونطور ک شما دنبال یع مدل خاص دختریندخترام یه ملاکایی دارن برا طرف مقابلب صورت صد در صدی نمیشه گف ه ...

موضوع اینه که ۹۹ درصد دخترا فکر میکنن خاص هستند دنبال همسر خاص میگردن ولی پسرا واقعا آنقدر سخت نمیگیرن

کاربر مرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موضوع اینه که ۹۹ درصد دخترا فکر میکنن خاص هستند دنبال همسر خاص میگردن ولی پسرا واقعا آنقدر سخت نمیگی ...

ب منم پسرای زیادی پیشنهاد دادن ولی اکثرشون دنبال روابطی غیر ازدواج بودن...اکثرشون دنبال سوء استفاده ان و برا ازدواج دنبال دخترای خیلی خاص و پولدار و داف و پلنگ و شاغلن

موضوع اینه که ۹۹ درصد دخترا فکر میکنن خاص هستند دنبال همسر خاص میگردن ولی پسرا واقعا آنقدر سخت نمیگی ...

میدونی چرا سخت نمیگیرند

چون به راحتی هر وقت خسته میشند دنبال معشوقه، این همه آمار و تاپیک خیانت رو نمیبینی؟

بعدم میگند ما که مردیم دودتا داد میزنیم سر و تهشو میبندیمو تمام!!!

ولی زنها اکثرا فکر چنین روشهایی نیستند

اطرافیان و دوستان فقط من ازدواج نکردم همشون میگند خوب کاری کردیمرد و زن هم ندارهیه بار هم یکی بهم گف ...

اابته مجردی ،  از ازدواج اشتباه خیلی بهتره

در مقابل
ازدواج خوب ، خیلی بهتر از مجردیه..
یه خانم مجرد که سنش خیلی بالا بود میگفت مجرد بودن توی جوونی پادشاهیه ولی توی پیری عذابه..
با  ازدواج  خوب ، یه شبکه ی حامی از همسر و فرزندان ،ایجاد میشه..

ازدواج نکنی تا آخرِ فرتوتیِ پدر و مادرو میبینید و دائم پیششون هستین .. غم از دست دادنشون چند برابره و بعد آغاز یک زندگی بدونِ همدم و همراه پر از تنهایی های تلخ....

صدمه ای که از تنها زندگی کردن میخورین به مراتب بیشتر از موندن و جنگیدن با سختیهای متاهلیه..‌
تلخه روزهای تکراری و روزمرگی‌ بی هدف
تلخه دیدن پیر و رنجور شدن پدرمادرت و البته بالارفتن سن خودت

یا رب نکند بهر تماشای جهان آمده ام؟؟
ب منم پسرای زیادی پیشنهاد دادن ولی اکثرشون دنبال روابطی غیر ازدواج بودن...اکثرشون دنبال سوء استفاده ...

اونا که پیشنهاد غیر اخلاقی میدن دنبال پلنگ هستن که تکلیفشون معلومه شاغل بودنم به نظرم مهم نیست ولی قبول کنید دخترا خیلی رویایی فکر میکنن

کاربر مرد

اونا که پیشنهاد غیر اخلاقی میدن دنبال پلنگ هستن که تکلیفشون معلومه شاغل بودنم به نظرم مهم نیست ولی ق ...

پسرام واقعا دنبال لقمه ی گنده تر از دهنشونن

طرف فقط ی شغل معمولی داره دنبال دختر خوشگل تحصلیکرده خونواده داره...خب دنبال یکی مث خودت باش

اابته مجردی ، از ازدواج اشتباه خیلی بهترهدر مقابلازدواج خوب ، خیلی بهتر از مجردیه..یه خانم مجرد که ...

حالا یکی بیاد تضمین کنه قراره ازدواج خوب داشته باشیم!! اینا شانسیه تئوریها ی زیباست فقط!!!

منکه خدا بیامرزد پدر و مادرمو، اونا رو هم نمیبینم ولی ابدا بعد از تستهایی که کردم علاقه به تست مجدد ندارم!!

مخصوصا اینکه هر چی سنت بالاتر میره، مردهای سخت تر و اغلب مشکل دار تر هستند که میتونی باهاشون آشنا بشی که به سنت بخورند، دیگه واقعا خود خدااااا هم بیاد تضمین کنه باورت نمیشه ممکنه آینده خوب پیش بره!!!

حالا فکر میکنی احتمالا که بدبینم، ولی واقعا تعداد آدمهای خوب بسیار بسیار انگشت شمار هست 

الان کسی رو میشناسم میاد پیشم مشاوره، بنده خدا فقط ۲۲سالشه با فامیل عقد کرده می‌گه هنوز به عروسی نرسیدیم ۵بار دوست دختر عوض کرده چکارش کنم!!! از طرفیم اینقدر بچه است نمیتونه دل بکنه!! دلشم خوش ازدواج خانوادگی و سنتی پسر سالم, اینم آخرش...

واقعا اونکه ازدواج موفق داشته فوق خوش شانس بوده!!

پسرام واقعا دنبال لقمه ی گنده تر از دهنشوننطرف فقط ی شغل معمولی داره دنبال دختر خوشگل تحصلیکرده خونو ...

اون کسی که شغل داره احتمالا تحصیلکرده هست خانواده هم داره قطعا، خوشگلی هم که دختر براش تلاشی نکرده که بهش بنازه.

کاربر مرد