2777
2789
عنوان

مامان دختری که قراره زن داداشم بشه زنگ زد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 4743 بازدید | 126 پست
مهریه کم انداختن دوست عزیزجهیزیه هم قانونا با مردهضمن اینکه ما نمیدونیم بینشون چیا توافق شده که پسر ...

مهریه کم در ازای حق و حقوقی بوده که داده

جهیزیه دیگه واقعا لطفش بوده چون اگه بحث قانون باشه قانون حقوق دیگه ای هم به مرد داده در جریانید که

البته که چه خوبه همه آقایون همین باشن

ولی به شرطی که طرفم باشعور باشه نه مثل این خانم!

اهوم منم سر این عصبی شدمبخدا اینقدر درگیر داستانای خودمم فقط ارزوم خوشبختیشونهالانم تو ذهنم هزارتا چ ...

داداشتو دیدی رو دررو بگو مادرش زنگ زد پرسید چی گفت و اینا بگو بعد عقد دعوامیشه

داداشت میگه چرا نگفتی 

بگو من گقتم به من مربوط نیست با داداشم حرف بزنید بگو برو با مادر زن ایندت بحرف

خدایا ازاینا خواهرشوهرها زیاد بیافرین ازاون بدجنسات کم کن سپاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با من؟شما تاپیک زدی مسئولیتش با من؟!😂اصلا چه نیازی به گفتن میزان حقوق خانم بود...ولی جدی با اون ...

درامد دخترخانمو گفتم عزیزم

دوباره بخون

شرکت داداشم خدمات مالیه و حسابداریه اصلا مدیر فروش ندارن چیزی نداره بفروشه که😂😂

من اصلا محیط کارشو ندیدم که بدونم بزرگه یا کوچیک

انشالله ممنونم عزیزم

مامان دوتا گل پسر

کجاش خواهرشوهر خوب ندیدیم یکم تو شوکیم🤣🤣🤣

نه من خواهرشوهرام اصلا کار ندارن 

این عروس مادرشوهر خوبی هم داره

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

چرا با من؟شما تاپیک زدی مسئولیتش با من؟!😂اصلا چه نیازی به گفتن میزان حقوق خانم بود...ولی جدی با اون ...

بنظرم اصلا بحث استارتر این نبود 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اره دیگه . ماشین آنچنانی خونه آنچنانی فکت :مگه دختر من چی کم داره از فلانی

حالا دوروغ چرا 

انچنانی نیست نه پایینه ن بالا 

داراییش متوسط 

برای سن داداشم خوبه بابامم پشتیبانشه

همچیش تو سطح متوسطه

مامان دوتا گل پسر

مهریه کم در ازای حق و حقوقی بوده که دادهجهیزیه دیگه واقعا لطفش بوده چون اگه بحث قانون باشه قانون حقو ...

اینجا این شعارها رو زیاد میدن 

البته همیشه آخرای هر تاپیک همینه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
حالا دوروغ چرا انچنانی نیست نه پایینه ن بالا داراییش متوسط برای سن داداشم خوبه بابامم پشتیبانشههمچیش ...

عزیزم من دیالوگ آینده مادر زن رو گفتم خدمتتون

داداشتون که خدا بیشترش بده 

نه من خواهرشوهرام اصلا کار ندارن این عروس مادرشوهر خوبی هم داره

مامان منو میگی خوبه؟ 

مامان من واقعا واقعا خوبه اخه

اینقدر مظلومه و زندگی جمع کنه 

بخدا الکی تعریف نمیکنم خیلی از خودش مایه میزاره بچهای منو نگه میداره برای سرکار رفتن ، برای شروع کار یسره دنبال کار داداشم بود

مامان دوتا گل پسر