2777
2789
عنوان

مامان دختری که قراره زن داداشم بشه زنگ زد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 107 پست

اخرش که چی داداشتو و نامزدش یکی نباشن صد درصد مادر میشینه پای دختر و زندگیرو زهر میکنه

فردارومیان میریزن سر شما یا میگن خانواده نداشتی

ملت چه بدبخت شد یکیم خانوم نشسته سرجاش ،میخوان بندازنش وسط دعوا درس کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با شماستولی داداشت زیادی داره دست و دلبازی به خرج میدهجهیزیه میخره تمام حق و حقوق هم میده

مهریه کم انداختن دوست عزیز

جهیزیه هم قانونا با مرده

ضمن اینکه ما نمیدونیم بینشون چیا توافق شده که پسر جهیزیه رو قبول کرده...

البته من موافقم که به یه طرف فشار نیاد

ببین حتما به داداشت بگو ممکنه دختره از سر اینکه تغییرش میدم نظرش عوض میشه فلان ازدواج کنه بعد بگه بچه می‌خوام 

به داداشت بگو مادرش زنگ زده این حرفو زده من فلان حرف رو گفتم بذار داداشت بدونه که این دختر روی تصمیم بچه نخواستن قاطع نیست و داره احساسی تصمیم می‌گیره حالا یا به این نتیجه میرسن که بچه بیارن یا نه ولی جنگی که بعدا باید بکنن رو قبل ازدواج میکنن و به توافق قطعی میرسن 

اینکه میگی نمیگم به شدت تصمیم غلطیه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خدای خندم گ فت اخه تازه هنو زمحرم نشدن عقد نکردن عروسی نگرفتن فکر بچه دارشدن هستن بگوبیابرو زیر سقف ...

اینارو باید همون اول قید کرد

اینکه کسی نخواد بچه دار شه باید ببینه ایا طرف مقابلش هم همین نظر رو داره

منم خودم اصلا بچه نمیخوام ولی اگر تو خواستگاری قید نکنم و تو زندگی مشترک طرف مقابل بچه بخواد که نمیشه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

اخرش که چی داداشتو و نامزدش یکی نباشن صد درصد مادر میشینه پای دختر و زندگیرو زهر میکنهفردارومیان میر ...

اهوم منم سر این عصبی شدم

بخدا اینقدر درگیر داستانای خودمم فقط ارزوم خوشبختیشونه

الانم تو ذهنم هزارتا چیز اضافه شد دست و دلم نرفت شام درست کنم😐

مامان دوتا گل پسر

من دوسشون دارمولی بنظرم کم لطفی کردنتو خواستگاری و بقیه مراسات که سه تا بوده تا الان دور هم‌جمع شدیم ...

دقیقا

حالا شما خیلی خانمی

ولی اسمش کم لطفی نیست بدجنسی هست

اونم سر موضوع به این مهمی

من وصلت راحتی نمی بینم این وصلت رو از تجربه هایی که دارم

به نظرم با مامانت صحبت کن اگه (مسلما از شما مشخصه که) منطقی هستن

حقشه که به عنوان مادر بدونه داره با چه خانواده ای وصلت می کنه

بعد با هم تصمیم بگیرید که به داداشت بگید یا نه و چطور بگید

آدم بچه با این کمال و جمال بزرگ نمی کنه که با هر کسی وصلت کنه

مهریه کم انداختن دوست عزیزجهیزیه هم قانونا با مردهضمن اینکه ما نمیدونیم بینشون چیا توافق شده که پسر ...

چی مملکت با قانونه که این باشه 

پسر خونه داره ماشین داره احتمالا جشن خوبی هم میگیره حق تصنیف اموال هم میده 

دیگه دختر یه جهیزیه کمترین کاری هست که می‌تونه انجام بده

دیگ اونش با شمافیش حقوقی نمیگرم از طرف صحت ماجرا رو تایید کنم عزیزم

چرا با من؟

شما تاپیک زدی مسئولیتش با من؟!😂

اصلا چه نیازی به گفتن میزان حقوق خانم بود...

ولی جدی با اون سمت ۲۵ تومن نمیگیرن یا سمتشو بالا گفتن یا درامدشو پایین گفته یااااا شرکت بزرگی نیست چندان که مدیر فروشش ۲۵ تومن درامدشه...

به هر حال خوشبخت باشن🤷‍♀️

از اینان که در ظاهر با فرهنگنامهمن دیدم این مدلیخیلی وحشتناکن

چقدر سخت 

اصلا همچین موضوعی که به بقیه مربوط نیست بعد مدل جمله بندیشم طبیعی نیست ینی چی فامیلمون بچه دار شده ما بچه میخایم:/خب دختره خودش بگه به کسی چه

چی مملکت با قانونه که این باشه پسر خونه داره ماشین داره احتمالا جشن خوبی هم میگیره حق تصنیف اموال هم ...

از نظر من همه‌اش توافقیه...

دو طرف هرجور که با هم کنار میان...

بعضیا عروسی نمیخوان اینجور مواقع باید چیکار کرد