2777
2789
عنوان

مامان دختری که قراره زن داداشم بشه زنگ زد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 4747 بازدید | 126 پست
عزیزم من دیالوگ آینده مادر زن رو گفتم خدمتتونداداشتون که خدا بیشترش بده

ببخشید عزیزم من درست متوجه نشدم

گفتم فک نکنید حالا داداشم مولتی تیلیارده خانواده زنش داغون گدا😅در یک سطح مالی هستیم ظاهرا 

تازه مامان دختر خانم کلی اهل عمل و ایناست ماشالله انگار ۳۰ سالشه

انشالله خدا بهمه بده 

مامان دوتا گل پسر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منو میگی خوبه؟ مامان من واقعا واقعا خوبه اخهاینقدر مظلومه و زندگی جمع کنه بخدا الکی تعریف نمیک ...

خدا حفظشون کنه

خیلی قدرشون رو بدونید

ببین اسی، حیف مادرته این مادر عروس

شرط برادرت شرط عجیبیه و به نظرم هیچ دختری زیر بار نره

اما این به نظر من یه هشدار بوده که شما اینا رو بشناسید

می تونست خیلی منطقی دختر از اول بگه موافق نیستم و مسیرشون طور دیگه میشد

منتها از بدجنسی هیچی نگفتن و تا اینجا پیش اومدن

شک نکن که مادره از اولم در جریان بوده و کارا با نقشه اون پیش رفته

برگام دمتون گرم چه خانواوده خوب و چه خواهر خوب و چه خواهر شوهر خوبی داداش دیگ نداری ؟😔😂میگن مادر ع ...

نظر لطفته عشقم

داداش ندارم دوتا پسر دارم

بیا ببر 

سه شیفت کار میکنم همچی میخرم براشون😅😅فقط بیا ببر که قشنگ داغونم کردن

مامان دوتا گل پسر

فقط میتونم بگم آفرین به تربیت پدرومادرت که توی مسائل همدیگه کوچکترین دخالتی نمیکنین👏👏👏👏

صد رحمت به شیر پاک خورده ای که پدرومادرتو تربیت کرده که همچین دختری تربیت کردن

مامان منو میگی خوبه؟ مامان من واقعا واقعا خوبه اخهاینقدر مظلومه و زندگی جمع کنه بخدا الکی تعریف نمیک ...

اره دقیقا مامانم خودتو گفتم 

چقدر مهربون و فداکار 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

مهریه کم انداختن دوست عزیزجهیزیه هم قانونا با مردهضمن اینکه ما نمیدونیم بینشون چیا توافق شده که پسر ...

بقول شما منم نمیدونم توافق چجور بوده

من طرف هیچکسو نمیگیرم

الان همه زرنگن حواسشون بخودش هست چه داداشم چه زن ایندش

مامان دوتا گل پسر

فقط میتونم بگم آفرین به تربیت پدرومادرت که توی مسائل همدیگه کوچکترین دخالتی نمیکنین👏👏👏👏صد رحمت ب ...

ده پونزده سال پیش داداشم برگشت گفت به شیوا( من) بگید موهاشو اینجور کوتاه نکنه ( مدل تیفوسی مد بود خیلی سم بود)

بابام برگشت گفت سرت بکار خودت باشه دختر منه ادم عاقلیه منم اختیار تام دادم بهش

مرسی عزیزم خیلی گلی

مامان دوتا گل پسر

ببخشید عزیزم من درست متوجه نشدمگفتم فک نکنید حالا داداشم مولتی تیلیارده خانواده زنش داغون گدا😅در یک ...

فدات عزیزم 

منظورم این بود که فردا توقع چشم . و هم چشمی نکنه وقتی گفته فامیلمون بچه آورده ما هم میخایم !

چن بعضی مادرها متاسفانه با دخالت های بی جا زندگی فرزند خودشون هم متزلزل میکنن

ده پونزده سال پیش داداشم برگشت گفت به شیوا( من) بگید موهاشو اینجور کوتاه نکنه ( مدل تیفوسی مد بود خی ...

تربیت پدرمادر مهمه از اخلاقت و گفتارت متوجه شدم پدرومادرت درست تربیتتون کردن خدا سایه شونو بالا سرتون حفظ کنه که  به بهونه دلسوزی توی زندگیه همدیگه دخالت نمیکنین در کل  زندگیه همدیگرو جهنم نمیکنین👏👏👏