2777
2789
عنوان

نامه خودکشیم همین الان💔یک ساعته خیره شدم به قرص ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3605 بازدید | 263 پست
من المپیادی بودم و مدال ریاضی کشوری دارم ولی الان وقت مناسبی نیست از لحاظ روحی بخوام برم تو مسیر در ...

ببین خدا چقدر دوستت داره استعدادهای خوب بهت داده باید پیداشون کنی و خودت برای خودت بسازی از خدا بخواه کمکت میکنه این روزا سخته ولی میگذره اون آدم رو هم دیگه نبین اصلا محلش نزار شاد زندگی کن و موفق ببینه چشش دراد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عصبانیت کاری نکن که خودت پشیمون بشی به حالت اون موقعی که قرص میخوری کار از کار میگذره فکر کن اینکه میتونستی فردا هم نفس بکشی روزای خوبی داشته باشی تونمیدونی قراره فردا خدا برات چجوری بچینه اگه الان تمومش کنی مردم دوروز غصه میخورن هیشکی ام یادش نمیمونه تو چه دردی داشتی اما بجنگ جسم تو غذایی که هرروز میخوری آرزوی خیلی هاست مشکلات تموم میشن روزای خوشم میان فقط کافیه باور داشته باشی 

عزیز منی تو، مرسی که پای حرفام و درام نشستی هم تو هم بقیه عزیزان واقعا برام کلی ارزش دارین همیشه همی ...

قفس جون اومدم ببینم حالت چطوره عزیزدلم منو ازحال خودت بیخبر نگذار

لایک نکنید .توروخدا 
منم قبلا خیلی ب خودکشی فک میکردمالان خیلی بهتر شدم، تو هم حالت خوب میشه بخدا، یکم صبور باش هر مشکلی ...

آدم باید برای نفس شریف خودش ارزش قائل باشه.

این که به خودش فرصت میده و صبوری می کنه یکی از نشانه های رفتار بالغانه و احترام به وجود خودشه.