2777
2789
عنوان

نامه خودکشیم همین الان💔یک ساعته خیره شدم به قرص ها

| مشاهده متن کامل بحث + 7077 بازدید | 312 پست
این درد آخرش منو می‌کشه و زهرمار اگه جات بودم یکی میخوابوندم توی گوشت که مخت بشینه سر جاش.این حرف ها ...

دلم میخواد یه درس درست و حسابی به طرف بدم ولی مغزم نمی‌کشه نمی‌دونم چیکار کنم

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر رها نکنم تموم میشم باید یه سری چیزا درست بشن اگر نشن‌ من تموم میشم توی لجن گیر کردمخانواده سم ...

تو خیلی دنیا رو سخت گرفتی در حالی که اینطور. نیست  ، بعضیا با شرایط خیلی دشوارتر از تو هم دارن  زندگی میکنن  ولی  دنبال خودکشی نیستن 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

بدجور قلبم نا. آرومهمن جز خدا کسیو ندارمدلم میخواد برم تو بغل خدا محکم بغلش کنم و بگم خستم ولم نکن

اسی تک تک حرفاتو با بند بند وجودم تجربه کردم

فقط میگن صبر کن ببین خدا برات چیکار می‌کنه.من یه روزی فکر میکردم دنیا به آخر رسیده و راه تو رو رفتم ولی الان تو سن سی سالگی خدا سوپرایزم کرد

بشین قدرتمند دندون پزشکی بخون انقد بخون تا قبول شی

فشار قبول شدن رشته های تاپ خیلی زیاده برای ایشون 

درک کنید ذهن آرومی نداره توی این شرایط

یه مدت دور بشه از این فضا بعد بهتر که شد برگرده و شرایط باثبات تری رو ایجاد کنه براش بهتره

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

فشار قبول شدن رشته های تاپ خیلی زیاده برای ایشون درک کنید ذهن آرومی نداره توی این شرایطیه مدت دور بش ...

من المپیادی بودم و مدال ریاضی کشوری دارم ولی الان وقت مناسبی نیست از لحاظ روحی بخوام برم تو مسیر در چالش

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
🥰 چه حرفهای خوبی میگین همتون . منم ذوقی میشم از ابراز محبتتون . کاش به منم بگین . الهی بگردمتون 🤗

به توم میگم عزیزم.به خدا اعتماد کن.اون از خودمون برامون دلسوز تره.یه روز داستان زندگیم رو مینویسیم ببینید چی ها کشیدم 

اسی تک تک حرفاتو با بند بند وجودم تجربه کردمفقط میگن صبر کن ببین خدا برات چیکار می‌کنه.من یه روزی فک ...

قربونت برم 

انشالله همیشه خدا برات خوش بخواد

دلم میخواد یه درس درست و حسابی به طرف بدم ولی مغزم نمی‌کشه نمی‌دونم چیکار کنم

مردهای این مدلی (شما بخون نرینه) وقتی بی توجهی عمیق ببینند، حسابی میسوزند.

بهترین روش فراموشی کامله.

پیشرفت کن و اصلن بهش فکر نکن.

نه به این موجود پست فطرت.

نه به هیچ کسی که تو رو آزرده خاطر میخواد.

برای خودت حرمت قائل باش عزیز دلم 🤗

زن همه عزتش به ارزش و احترامیه که برای خودش قائله🌿🌹🩷

من المپیادی بودم و مدال ریاضی کشوری دارم ولی الان وقت مناسبی نیست از لحاظ روحی بخوام برم تو مسیر در ...

بخاطر یه چلمنگ خودتو از فضای درس دور نکن.تا میتونی گریه کن بزن تو سر خودت خودتو بزن ولی بعدش پاشو و یه زندگی جدید شروع کن.نذار چند سال دیگه حسرت بخوری بگی بخاطر یه لاشی درس نخوندم و فلان