2777
2789
عنوان

نامه خودکشیم همین الان💔یک ساعته خیره شدم به قرص ها

| مشاهده متن کامل بحث + 7077 بازدید | 312 پست

هیچکی و هیچ چیز تو این دنیا به اندازه ی خودت ارزشمند نیست، درسته روزگارت سخت میگذره ولی بدون برا هر کی یه جور سخته هممون به بنبست رسیدیم ولی باز هم با امید و توکل بخدا دوباره شروع کردیم از نو، مطمئن باش تو هر شری یه خیری هست بعد هر سختی آسونیه عزیزم، اینو تجربه ثابت کرده

من قربون تو برم آبجی قشنگم.هر وقت دلت گرفت تگم کن با هم حرف بزنیم .منو اول خواهرت بعد دوست خودت بدون ...

عزیز منی تو، مرسی که پای حرفام و درام نشستی هم تو هم بقیه عزیزان 

واقعا برام کلی ارزش دارین 

همیشه همینقدر خوب بمون نزار آدما خرابش کنن❤️

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کامنت رو بذار اون قسمت درونت بخونه که داره حرف می زنه و تاپیک زده، همونی که خسته است ولی حرف می زنه چون می خواد ادامه بده؛

شاید نمیدونستید همچین چیزی داریم ولی اگه یه روز ناراحتی شدید داشتید یا قصد خودکشی داشتید یا خواستید با کسی فورا صحبت کنید میتونید با شماره 02154467000 تماس بگیرید. یک ارگان دولتی هست. خیلی سریع وصل میشید به یک روانشناس تماستون کاملا محرمانه و رایگان هست و ازتون مشخصاتی نمیگیرن. در صورتی که قصدخودکشی باشه و درخواست کنید براتون اکیپ میفرستند تا باهاتون صحبت کنند

از ساعت۱۴:۰۰ تا ۲۴:۰۰ می تونید تماس بگیرید. 

شماره های ۱۲۳ و ۱۴۸۰ هم هست...قبل هر کاری خواهشا راجب چیزی که آزارتون می ده با مشاور حرف بزنید

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
این کامنت رو بذار اون قسمت درونت بخونه که داره حرف می زنه و تاپیک زده، همونی که خسته است ولی حرف می ...

@قفس80‍ 

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
عزیز منی تو، مرسی که پای حرفام و درام نشستی هم تو هم بقیه عزیزان واقعا برام کلی ارزش دارین همیشه همی ...

توم واسه ما با ارزشی عزیزم.زندگی اونقدرا طولانی نیست که بخواهیم بخاطر یه لاشی به خودمون حرومش کنیم.تازه اول جوونی و دلبریته.

شماها همتون به من لطف دارید همین که وقت ارزشمندتونو‌ واسه منی که چرا و پرت گفتم سرتون درد آوردم گذاش ...

اصلا هم چرت و پرت نگفتی ما هممون نیاز داریم درد دل کنیم فداتشم

درضمن وظیفمونه

ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...

ببین یه چیز رو تصور کن، خیلی ساده ست:

بین زندگی و مرگ، درست یک لحظه فاصله ست. یعنی الان تو داری در و دیوار اتاقت، اون قرصا که جلوته، وسایلت، پنجره ی غروب، همه رو می بینی، خب؟ و فرصت تصمیم داری. اینجا تو داری انتخاب می کنی، ولو با حال داغون و دل شکسته. 

اما چی؟ خدای نکرده، با خودکشی آدم تو یک هزارم ثانیه یهو تسلیم مرگ میشه. یعنی قبلش شاید منصرف شده باشه، پشیمون بشه، کمک بخواد خبر کنه،... ولی یهو اجل امونش نمیده و دریک چشم بهم زدن وارد شرایطی میشه که هیییییییییچ، مطلقا هیچ راه بازگشتی توش نیست!!! 

فکر کن، به در و دیوار بکوبه، التماس کنه، چقدر بگه خدایا، غلط کردم... دیگه هیچ فایده ای نداره، صفر درصد امکانش نیست به دنیا برگرده. میتونی تصور کنی چقدر هولناکه؟!

اینکه بعدش کجا میره و چی به سرش میاد رو هم کاری ندارم. اصلا فکر کن دیگه تا مدتها فقط روحش میان کابوس و وحشت و چیزایی که عذابش میده زندگی کنه. خدا وقتی خودکشی رو تو‌ هر شرایطی گناه کبیره می دونه، یعنی حتما حتما جوریه که چیزی بهتر نخواهد شد.

من المپیادی بودم و مدال ریاضی کشوری دارم ولی الان وقت مناسبی نیست از لحاظ روحی بخوام برم تو مسیر در ...

افرین چه خوووب

من یکی از ارزوهام شرکت در المپیاد بود ولی خب نشد!

خیلی عالیه که

اره یه استراحت ب خودت بده

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

میخوام بغلت کنم و بگم زنده بمون

ادامه بده 

میخوام دستت و ببرم و نشونت بدم تک تک کسایی که موفق هستن تو زندگی.، چ درد عمیقی کشیدن... 

با چ درد عمیقی رشد کردن 

الماسی شدن که از تراشیده شدن ی تیکه سنگ، تشکیل شدن... 

میخوام با تمام وجود بغلت کنم 🫂

زمان درد و کم رنگ میکنه

جاش رو قلبت می مونه

اما قوی ترت میکنه... 

ی روزی  طبق امضات، آرزوت بیشتر نفس کشیدن بود 

حالا داریش

از خودت نگیرش 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ی چیزم بگم. تو دلم نمونه 

ی سری کامنت های اینجا باعث شدن حالت تهوع بگیرم از بیشعوری و بی درکی ی عده

کاش قبل از ورود به مجازی 

شعور استفاده و صحبت با کاربر ها رو یاد بگیرن و بدونن اسی و آدم های دیگه اینجا بخاطر کمک هم میان تاپیک میزنن 

پناه شون میشه ما

همچین جایی، بیشعور بازی، عواقب خوبی نداره، 

قوه ی درک ندارن 

بگذرن از تاپیک و گم شن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

وای دورت بگردم نکن ترو خدا حیفته برو این زندگی پس از زندگی بیاین اینایی که از مرگ برگشتن فقط یک ساعت تو کما چقدر زجر کشیدن ترو خدا نکش خودتو عذابت ۱۰ برابر میشه به دل مادرت نگاه کن

من بیست و یک سالمه و دانشجو هستم عزیزم

الان سن حساسی هستی درگیر احساسات مختلف الان ایام فاطمیه هست نماز شب بخون نماز جعفر طیار بخون دست به دامن خدا و خانوم فاطمه زهرا و شهدا بشو دعا کن صلوات بفرست همه جی درست میشه و خودت هم تصمیمای عاقلانه بگیر و با آدمایی که تو رو میشکنن هم کلام حتی نشو یک روزی به امروزت میخندی باور کن فعلا حال دلت بده که این تصمیم رو گرفتی ولی خودت برای خودت هم کار کن جای سالم هم دوستای خوب پیدا کن یا برو بیرون پارک اینور اونور تنهایی اصلا کیف کن و حتنا برو زیر نظر مشاور و اینایی که گفتم انجام بده همه چی درست میشه