2777
2789
عنوان

نامه خودکشیم همین الان💔یک ساعته خیره شدم به قرص ها

| مشاهده متن کامل بحث + 8450 بازدید | 319 پست

حرفاتون آرومم می‌کنه

ولی این درد آخرش منو می‌کشه 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
حس میکنم من تو این دنیا بدجور باختماز خانواده شکست خوردماز دوست از ایندماز تحصیلماز عشق من بدجور ضرب ...

گل دختر باید به خودت زمان بدی.. به خودت محبت و عشق بده. 

بعدم شاید لازمه مسیر زندگیت رو تغییر بدی..گاهی روزهای تلخ سکوی پرتاب میشن به آینده روشن. 

ما هر لحظه در حال انتخابیم، انتخاب هات رو تغییر بده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم من تو این دنیا بدجور باختماز خانواده شکست خوردماز دوست از ایندماز تحصیلماز عشق من بدجور ضرب ...

تو هیچی رو از دست ندادی گلم.درس رو بعداً میتونی بخونی .خانواده هم تا آخر عمر که شرکت نیستن بلاخره یه روز ازشون جدا میشی .رفیق هم بره به درک من هر چی کشیدم تا حالا از رفیق بوده همون عشق سیزده سالم با صمیمی ترین رفیقم بهم خیانت کرد.یه آهنگ انگیزشی بی کلام دانلود کن و به هیچی فکر نکن.من اینطوری تونستم حالمو خوب کنم.خودکشی مال آدمای ترسوها.بمون و خودت زندگیتو بساز بذار همه بد باشن.بخدا من خودم واسه داشته هام تلاش کردم خانوادم حتی سر ازدواجم هم تا تونستن سنگ انداختن

میتونی در جای درست دوست های درست و خانواده درست و موقعیت اجتماعی درست رو پیدا کنی

هم به خودت زمان بده و هم زمین خودت رو پیدا کن جایی که اهمیت داری

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

میتونی در جای درست دوست های درست و خانواده درست و موقعیت اجتماعی درست رو پیدا کنیهم به خودت زمان بده ...

برام دعا کنید این دفعه درست بشه

معجزه بشه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
عزیزم آدم صد سالشم بشه باز نیاز به توجه داره اگه به خودکشی بود ماها باید تا حالا صدبار خودمونو میکشت ...

دقیقا همینطوره، واقعا استثنا هم نداره، اما توی سن های بالاتر آدم ممکنه راحت تر با کمبودش کنار بیاد و تصمیم ها فکر شده تر گرفته بشه. 

گلم با مرگ جسم میره زیر خاک ولی روح همچنان هست 

همه درد هایی که الان فکر میکنی داری از روحت نشات میگیره و با خودکشی همین عذاب های روحیت ضرب در ۲میشه 

پس کسی که تو دنیا راحتی نداره بعد مرگش هم در راحتی نیست 

جسم صرفا مثل یه لباسه و اصل روحه تو الان لباستو پاره کنی جسمت از بین میره ؟نه پس با خودکشی فقط جسمت که همون لباسه از بین میره ولی درد و عذاب روحی همچنام باقیه

خوله دوستمون. خدا درست جایی که قبل از حادثه است اون لعنتی رو از سرنوشتش حذف کرده ، اونوقت ایشون اصرا ...

دقیقا.خدا درست به موقع داره دستشو میگیره اسی نمیدونه.منم خدا به هفته قبل خواستگاریم ذات کسی که 13سال عاشقش بودم رو نشونم داد.ولش کردم بعد یه سال یه فرشته اومد تو زندگیم همه‌ی دردامو درمون کرد .

عقل داشته باش ریدم ب مردا و ازدواج و این حرفا 

همشون مثل همن یا خیانتکارن یا هیچی حالیشون نیس 

مردا سو استفاده گرن 

دقت کرده باشی زناشون ک میمیره زود زن میگیرن 

بخاطر ی مرد خودکشی کردن اشتباهه

برام دعا کنید این دفعه درست بشهمعجزه بشه

خدا کمکت میکنه عزیزم.خودت هم مهمی توی این مسیر

خودت باید بخوای

از همین الان فکر کن که میخای چیکار کنی

همه چیز رو ردیف کن براش

اگه لازمه بری سر کار برو

حتی اگه اذیت میشی قاطعانه رفتار کن!بالاخره همه جا که به آدم چشم ندارن آدم بد هست خوبم هست

در کنارش درست رو بخون هر رشته ای که علاقه داری

توی دانشگاه و مسیر شغلی میتونی هزارتا بهتر از این آقا رو پیدا کنی کسی که ارزشت رو داره و میفهمه تورو و قرار نیست به بازیت بده 

بزار بدونن که اگه صبور بودی و خسته شدی ولی قشنگ ادامه دادی

همونجوری که شادی و حس خوشبختی گذراست این حس ها هم گذراست

من برات دعا میکنم🌹

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت