2777
2789
عنوان

نامه خودکشیم همین الان💔یک ساعته خیره شدم به قرص ها

| مشاهده متن کامل بحث + 8451 بازدید | 319 پست

تو رو به خدا نکن اینکارو 

مشکلت هررررررررررر چیییییی که باشه یا حل میشه یا عادت میکنی بهش 

نکن 

هیشکی از کار خدا خبر نداره 

همین الان بدو برو قرصا رو بریز دور و بخواب، فکر کن، برو حموم، نمیدونم فقط خودتو مشغول کن و توکلت به خدا باشه 

نکن فقطططططط 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

عزیزم بخدا خودکشی رهایی از مشکلات نیست تازه شروع بدبختی هست، یه کلیپ کوتاه از عباس موزون دیدیم در مورد کسی بود که خودکشی کرده 

حدیث داریم که هر کسی خودکشی کنه با هر وسیله‌ای اون دنیا اون وسیله رو میدن دستش و تا ابدالدهر با اون عذاب میشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم آسم داره جوری که اکسیژنش میادپایین همین یدونه اس چندروزپیش رفتم یه بیمارستان توشهرمون هست خیل ...

سلام گلم دیشب اصلا نفهمیدم کی خواهم بردووقتی بیدار شدم سه صبح بوده خواب عجیبی دیدم دیدم یه نفر اومده و بهم میگه اکراین بچه رو ببری پابوسی آقاامام رضا خودم شفاعتشومیکنم آزمون طلب آب کردبراش که آوردم غیب شد حرفات حقه امادکتربچم گفته تومورخوش خیمه امابتازگی متوجه شده لکه ی مغزی هم آورده و میگه اصلا نمیشه کاریش کرد برای بچت متاسفم گلم خودمم تواین شرایطم خداکنه دست رحمت خدا کشیده بشه روسرجفت بچه هاوتمام مریضا♥️

قربونت برم به خدا حیفه تو با این همه با ایمانی و وفاداری بخوای بد باشی ؛ فکر می‌کنی دلیلش چیه؟!🙂❤️

خدا نکنه قشنگم ایمانم توی خودخداخلاصه میشه دعاکنرفقط بچم خوب بشه اگرخودم بمیرم مهم نیست ....نمی‌دونم اماازهفت سالگی قرآن خوندم به حتی یه مورچه بدی نکردم همیشه مواظب حرفام بودم نمی‌دونم خداچزااذیتم می‌کنه😭

خدا نکنه قشنگم ایمانم توی خودخداخلاصه میشه دعاکنرفقط بچم خوب بشه اگرخودم بمیرم مهم نیست ....نمی‌دونم ...

آبجی برات دعا میکنم ؛ خداوند مارو اذیت نمیکنه این ماییم که به خودمون ستم میکنیم توام مواظب خودت باش :)❤️

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

کجاییی؟ نگرانتم؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

حالت خوبه؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من بیست و یک سالمه و دانشجو هستم عزیزم

نگرانتم خوبی ؟ لطفا   یه خبر از خودت بده؟ 

خوبی؟ لطفا لطفا 

شهر کوچیکیهنمیذارن تنها بره بیرونکلا عین ربات انگار بهش برنامه دادنگفتن دبیرستان نرو ترک تحصیل کن تو ...

اینکه اجازه ادامه تحصیل نمیدند خیلی بده.

و برای مادر و پدرت متاسفم.

اما همین که گوشی داری و اینترنت ، جای شکرش باقیه.

کلاس‌های آموزشی مجازی معتبر شرکت کن که زیرنظر وزارت علوم تحقیقات هستند

دانشگاه علمی کاربردی خوبه.

دانشگاه های مجازی خوبه.

سعی کن ادامه تحصیل بدی.

با پدر و مادرت به هیچ‌وجه در نیفت که با اختیارات قانونی ممکنه خواسته و ناخواسته به شما آسیب وارد کنند.

ولی راهی پیدا کن. مثلن شبیه به خودشون بشو . البته ظاهری . بذار به شما اعتماد کنند .