2777
2789
عنوان

نامه خودکشیم همین الان💔یک ساعته خیره شدم به قرص ها

| مشاهده متن کامل بحث + 8491 بازدید | 320 پست
دوهفته پیش خواستم انجام بدم دخترم نذاشت ....اگراونم ازبین ببرم راحت میشیم بخدامهرطلب نیستم ترنج بانو ...

آبجی تو باید به خودت رسیدگی کنی باور کن خدا برات جبران می‌کنه نه اینکه خودتو دوست نداشته باشی :)

خدا قسم خورده که مارو رها نکرده!

و یه آیه داره که میگه : هر کس به خدا توکل کند خدا برای او کفایت میکند :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اون ور بوم نیفتی

در مقابل شما مقاومت نمی کنم ، چون شما یکی رو پای دار میبرید و اعدامش می کنید و حتی بدون اینکه بدونید طرف منظورش چیه ، راحت باشید تو قضاوت کردن و کوبیدن آدما 

پدر و مادرت حبسش کردن؟ شما شهر زندگی میکنین یا روستا؟

شهر کوچیکیه

نمیذارن تنها بره بیرون

کلا عین ربات انگار بهش برنامه دادن

گفتن دبیرستان نرو ترک تحصیل کن تو مریضی یه مریضی داره مثلا ما نگرانتیم

و ترک تحصیل کرد

کلا نمیذارن زندگی کنی

افسرده ست خواهرم

چشاش پر غم

ولی همیشه میگن دختر خوب خواهرت حرف گوش کن و...

برای مادرم متاسفم و هیچ وقتم نمیبخشمش

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

شجاعت بیش از اندازه حماقته بزرگوار

تا حالا شده بهای ازشب تاصبح سیزده سال بالای سر بچت بشینی تابه وقت تپش قلبش بالانره ونفسش منظم بشه تابخوابه وتوفقط دو ساعت بخوابی؟؟؟تاحالا شده دوبارایست قلبی دورازجونت جیگرگوشتوببینی؟؟تاحالا شده دکترابچتوخودتوجواب کنن دورازجونتون وهرروزازسردردبیش اریک ساعت نتونی بلندبشی؟؟بخاطرتومورمغزی و لکه ی مغزی؟؟تاحالا شده دورازجونت دکترابگن دخترت ۸تاغده یه بزرگ دوقسمتی اولیه قلبش داره؟؟تاحالا شده دکترابه پاره تنت بگن یه کلیه ش هم غده تشکیل شده و فقط یک سومش کارمیکنه؟؟دورازجونت شده بخاطر اینکه نیمکره چپ مغز بچت درست کار نکنه نتونه درست درس بخونه دوازده سال تلاش کنی ونتونه؟؟شده پزشکابگن انقدربایدزجربکشین تابمیرین چون تی اس درمان نداره؟؟ازتمام وجود می‌خوام هیچکس جام نباشه

منم دو سال تمام گفتن نه آخرش راضی شدن.تسلیم نشدم و جنگیدم

من مادرم خیلی بازیگره با احساساتم بازی میکنه

خواهرمم خیلی عوضیه مادرمو پر میکنه

کاش خواهرم ازدواج کنه فقط برهههه

چون اون بیشتر عقده ایی بازی در میاره

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

آبجی تو باید به خودت رسیدگی کنی باور کن خدا برات جبران می‌کنه نه اینکه خودتو دوست نداشته باشی :)خدا ...

دوازده ساله قرآن خوندم چله برداشتم نذرهایی کردم همرواداکردم....امروز معلم بچم زده توگوش بچم میگه تو معلول ذهنی چرامیادمدرسه خصوصی فحش داده بچم رو مدیر بچم خودش اومده سرکار به همسرم گفته بیارمدرسه ی خودم تاخودم باهاش کارکنم گناه داره ...آبجی اینجاازسال۹۲هستم کاربر قدیمی هستم ژیناگلمن.هارلی .بهار۲۱۲۴.اعتصامی.ترنج بانو.همه منومیشناسن امابخداکم آوردم 

دوازده ساله قرآن خوندم چله برداشتم نذرهایی کردم همرواداکردم....امروز معلم بچم زده توگوش بچم میگه تو ...

منم انقدر چله برداشتم و خدا کاری نکرد برام

دیگه نمازم نمیخونم دعاهم نمیکنم

😓

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

معتقدم سختیهایی که نصیب انسان میشه اگرنتیجه اعمال بدمون نباشه وکارمایقه مون رونگرفته باشه اگرصبورباشیم ایمانمون قوی باشه شک نکن دروازه های خوشبختی معجزه واربرامون بازمیشه وچنان لذتی داره نتیجه صبرمون که باورش براهرکس سخته واینم بگم حتی اگرسختیهامون نتیجه اعمال بدگذشتمون باشه حق نداریم ناامیدبشیم ناامیدی بزرگترین گناهه