2777
2789
عنوان

نامه خودکشیم همین الان💔یک ساعته خیره شدم به قرص ها

| مشاهده متن کامل بحث + 8450 بازدید | 319 پست
من بیست و یک سالمه و دانشجو هستم عزیزم

خودکشی بخاطریک اوسکوله وخول

واقعا ارزش داره؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ببین بلاهایی که سر من اومده و داره میاد سرهرکی اومده بود خودکشی میکرد پاشو ب خودت بیا قوی باش ادامه بده جا نزن داری تصمیم عجولانه میگیری صبر کن شاید زندگیت خیلی بهتر شد با کشتن خودت چی درست میشه آخه قرص میخوری وسط راه پشیمون میشی دیگ فایده ندارد پاشو برو ی دوش بگیرم بیا ریلکس کن مطمئنم زندگیت عالی میشه به خودت بیا عزیزم منم تو شرایط خودتم بخدا ۳۳سالمع شد تا ازدواجی ن درسی مامانم فوت شد ن پولی مونده برام با هزار جور بیماری ولی همیشه میگم شاید شد شاید ورق برگشت از کجا معلوم  یکی از دوستام گفت شکرگزاری شروع کن بنویس یکی دو خط نوشتم حالم بهتر شد امتحان کن هی غر بزنیم گریه کنیم فایده نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش برو سرنوشت و تحارب  نزدیک ب مرگ افراد خودکشی کرده تو ایران و خارج رو بخون ببین چ جهنمی بودن بعد تصمیم بگیر 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

سنت کمه؟ببین این دوران رو همه گذروندن آدم عاشق ی سری ها میشه فک میکنه اصلا نمیتونه فراموش کنه 

سخته ولی فراموش میشه 

فقط باید سنت بره بالا بفهمی چی میگم 

اینم بگم هیچ پسری دنبال دختری ک آنقدر دوسش داشته باشه و خودشو راحت در اختیارش قرار بده رغبت نداره

عزیزم همه تو زندگی هاشون سختی و مشکلات خیلی دارن خیلی چیزا تجربه میکنن تجاوز شکست عشقی مالی روحی خانواده سمی بقول خودت زندگی با ادم‌شکاک فقر همچی  ولی باید خودت وقف بدی برای ایندت بجنگی همچی درست میشه کسی بلای سرت اورد اذیتت کرد سرش میره دنیا دار مکافات

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

من نه بهت ترحم میکنم، نه قضاوتت میکنم و نه حس خاصی دارم به این موضوع. 

فقط اینو میدونم وقتی یکی میگه میخوام خودمو بکشم، یه معنی داره. الان برات قشنگ توضیح میدم

عزیزم تو روحت در فشاره، از این شرایطی که توش هستی، از این مرحله از زندگیت که توش گیر کردی، روحت در فشاره و در عذابه. و با فکر خودکشی میخواد بهت بفهمونه که شرایط رو تغییر بده من حالم خوب نیست. تو خودتو اگه بکشی، دوباره با چرخه تناسخ برمیگردی به این جهان و دوباره همین چیزا رو تجربه میکنی تا بالاخره شرایطتو تغییر بدی. اما اگه تصمیم بگیری خودتو نکشی و شرایط رو تغییر بدی، روحت یه مرحله میره بالاتر و حالت، زندگیت، افراد دور و برت، همه چی کلا تغییر میکنه و بهتر میشه. 

خلاصه خواستم بگم این فکر خودکشی از کجا میاد و باید چیکار کنی. 

ببین ما یکی از بستگانمون خودکشی کرد چند ماه پیش،  امروز رفتیم تشییع جنازه ی یکی دیگه از اشناها که اتفاقا نزدیک کسی که خودکشی کرده بود دفنش کردن،  بخدا رو قبر ش نشیته بودن و برا هیشکی مهم نبود هیشششکی..  اونم فرصت زندگی رو از خودش گرفت و در واقع زندگیشو باخت