2777
2789
عنوان

جاریم بچمو خونش راه نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 40 پست
اسی من هیچوقت گلایه نمیکنم میدونی چرا چون خاندان سوهر میگیرن به یه ورشون و خودم ضایع میشم

بنظرت نباید میگفتم؟خودمم زیاد اهل گله نیستم دیگه ‌وقتی به کسی احترام میزاری توقع داری .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم خیلی بهتر دیگ توام تکلیفت مشخص شد  از این به بعد مثل خودش رفتار کن. حرف دلتو زدی بهش فهمید که متوجه شدی . ولی نمیگفتی هم خیلی مهم نبود . از این به بعد توام مثل خودش رفتارکن

لزومی نداشت بگی خودتو سبک کردی باید با رفتارت تلافی میکردی

هی تاپیک  های قبلیم همش سکوت کردم کل کاربرا گفتن سکوتت باعث شده سوارت بشن و..الان یه حرفی زدم همه میگن باید سکو ت میکردی🤦‍♀️🤦‍♀️

بنظرت نباید میگفتم؟خودمم زیاد اهل گله نیستم دیگه ‌وقتی به کسی احترام میزاری توقع داری .

نمی دونم والا من یکی دوبار گله کردم فقط خنده شیطانی تو صورتم تحویل دادن،حالم بد شد از کاری که میکنن اظهار پشیمانی نمیکنن بعد گلایه کردن،برای همین فک میکنم سبک میشه ادم،چون باز تکرار میکنن،گلایه کردن و گوش زد کردن برای ادمیه که بفهمه نه زبون نفهم و متکبر

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

نخیر دختر جاری بزرگم یبار رفته اونجا در و براش باز نکرده به بقیه هم بی احترامی میکنه.کلا مدلشه گفتم ...

ببین خانومی اصلا به جاری به چشم یه دوست و کسی که دائم باهاش در ارتباط باشی نگاه نکن.دوری و دوستی..

من با جاریام همسایه ام اما زیاد باهاشون ارتباط ندارم.ترجیحم اینه از هم فاصله داشته باشیم و احترام همو نگه داریم.چون به شدت کنجکاون و دلشون میخواد از زیر و بم زندگی آدم خبر دار شن.از این‌ مدل آدمان که خبر ببرن و خبر بیارن!

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

به نظرم خیلی بهتر دیگ توام تکلیفت مشخص شد از این به بعد مثل خودش رفتار کن. حرف دلتو زدی بهش فهمید ک ...

مادرشوهرم هی می‌خندید پشت سر جاریم هی منو پر میکرد....آره دیگه بلکه روش نشه زنگ بزنه

مادرشوهرم هی می‌خندید پشت سر جاریم هی منو پر میکرد....آره دیگه بلکه روش نشه زنگ بزنه

اره اتفاقا  درست بقیه میگن خودتو کوچیک کردی . ولی به نظرم تکلیف این رابطه رو مشخص کردی .ودیگه میدونه که ازتمام نمیتونه توقع داشت باش

اره اتفاقا درست بقیه میگن خودتو کوچیک کردی . ولی به نظرم تکلیف این رابطه رو مشخص کردی .ودیگه میدونه ...

بنظرت مادرشوهرم چرا می‌خندید میخاست منو کم اهمیت جلو بده حرفامو

چرا بچه هاتون می‌فرستید جایی حتی برای یک ساعت .نه بذارید بقیه از شما انتظار داشته باشند نه شما از او ...

من بچمو خانه پدرشوهرم و مادرم نمیزارم کلا همه جا با منه و اینو همه میدونن برا همون گفتم همه هم از رفتارهای جاریم آگاهن و جرات ندارن بگن.