2777
2789
عنوان

جاریم بچمو خونش راه نداد

556 بازدید | 40 پست

جاریم هفته ای یبار میومد خونمون بساط کباب پیراشکی تهچین خلاصه هز چی هوس میکرد زنگ میزد براش درست کنیم و خودشو مهمون میکرد.خلاصه وقتی رفت خونشون یبار کل برادرشوهرها مو گفت و تمام.من هرچی دعوتی دادم و پس نداد و بدرک مهم نیست. یک ماهه پیش بچم رفت خونشون یک سر یه ساعت کلا شد هفته پیش هم شوهرم بردش درو باز کرده گفته صبر کن بچه منم ببر ک میخاد بره خانه مادرجون دو تا شو ببرین اونجا....

امشبم خانه مادرشوهرم تو اتاق بود یه کاری داشت مجبور بود تو اتاق بشینه ما تو حال بودیم بعد بچم گفت ک بریم خونه عمو منم گفتم زن عموت راه نمیده تو رو خونش دو بار هم بلند گفتم اصلا لال شد چیزی نگفت...جاری دیگم گفت آنقدر تیکه انداختی جواب ندا منم گفتم جایی ک ب نفعش نیست خودشو میزنه به نشنیدن..

یعنی اعصابم خورد شد...آنقدر دستم بی نمکه

مادرشوهرم قبل از اومدنش هی میگفت بچتو بیرون کرده بعد ک من اونجوری میگفتم هی می‌خندید.

بنظرتون خودمو سبک کردم؟یا خوب شد گفتم اونم حدشو بدونه از این به بعد بی احترامی اینجوری بشه بقیه بدونن اول از سمت اون بوده.

اینم بگم همین خانوم برا دکتر خرید و اسباب کشی بچشو می‌آورد خونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هرکی مث خودش .اشتباه شما اینه زیادی احترام گرفتی حالا ناراحتی .اگه شمام مث خودش بود رفتارتون الان حرص نمیخوردین‌بعدش چرا باید بچتو بفرستی خونشون ؟ من خونه خواهرمم برم با خودم میبرم با خودم میارم 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

با هرکی مث خودش .اشتباه شما اینه زیادی احترام گرفتی حالا ناراحتی .اگه شمام مث خودش بود رفتارتون الان ...

چون خیلی بهانه دخترشو می‌گرفت.بعدشم اونم بچشو میفرستاد

چون خیلی بهانه دخترشو می‌گرفت.بعدشم اونم بچشو میفرستاد

ولش کن نفرست هیچوقت بعضیا ادما فقط دست بگیر دارن .وقت پس دادن خشک میشن.بچتو بهونه گرفت. سرگرم کن جای دیگه ببر پارک بازی خوراکی اشپزی با هم بازی ...

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اشتباه کردی

شاید بنده خدا مشکلی داره.شاید کم حوصله اس.شاید اعصاب بچه داری نداره.به خاطر این‌چیزا‌ بحث درست نکنید

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

ولش کن نفرست هیچوقت بعضیا ادما فقط دست بگیر دارن .وقت پس دادن خشک میشن.بچتو بهونه گرفت. سرگرم کن جای ...

منم گفتم ک اونم نیاد حالا بقیه میگن ک خودتو سبک کردی گفتم ک بفهمه کارش زشته اگ چیزی نمیگفتمم نمیشد بعدشم اون خیلی تیکه میندازه و زبون داره اولین بار بود ک ساکت شد چون حرف ی نداشت بزنه

اسی من هیچوقت گلایه نمیکنم میدونی  چرا چون خاندان سوهر میگیرن به یه ورشون و خودم ضایع میشم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

اشتباه کردیشاید بنده خدا مشکلی داره.شاید کم حوصله اس.شاید اعصاب بچه داری نداره.به خاطر این‌چیزا‌ بحث ...

نخیر دختر جاری بزرگم یبار رفته اونجا در و براش باز نکرده به بقیه هم بی احترامی میکنه.کلا مدلشه گفتم ک ما رو ..فرض نکنه و خودشم جمع کنه.

منم گفتم ک اونم نیاد حالا بقیه میگن ک خودتو سبک کردی گفتم ک بفهمه کارش زشته اگ چیزی نمیگفتمم نمیشد ب ...

ولش کن جاری کی فامیل میشه .اگم یک درصد خوبن .جواب هزار درصد خوبی خودمونه .من برا همشون صدمو گذاشتم اما دیگه این اشتباهو میخوام کمش کنم