2777
2789
عنوان

دردناک ترین حقیقتی مه توی زندگیتون پذیرفتین چی بوده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفوذ بد نزن میتونی ولی خب ازدواج از دید من پر از دردسره و شخصا چیزی نیست که هیچوقت بخوام پس عجله نکن ...

نه بحث عجله نیست🙂 

یه مشکلی دارم که به خاطرشخودم نمیخوام .

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

اینکه اخه وای البته نظر منه چیزدجالبی نیست و واقعا ازدواج چیزی نیست که بخوای واسش خودتو ناراحت کنی ا ...

عزیزدلم چون نمیدونم کجا زندگی میکنم اینو میگی 

۳۶سالمه و بیکارم و مجردم تو شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم باورت میشه اگه بگم اینجا هم سنوسالام عروس داماد دارن؟ ؟؟😔😔😔

دیگه کیه ک حاضر باشه با دختر ۳۶ساله ازدواج کنه بجز پیرمرد ۶۰ ۷۰ ساله 😔😔😔

منم

خیلی بده، کلی هم تلاش می‌کنم که اینجوری نباشما ولی نمیشه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

نمیدونی وقتی توی سایت میبینم این دخترا از پدر مادراشون کله میکنن که پول بهشون نمیدن یا اذیتشون میکنن ...

میتونم بپرسم چرا از پرورشگاه بچه نیاوردید؟یا از تخمک و اسپرم دیگری استفاده نکردید؟

اگه دوست داشتید جواب بدید

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

میتونم بپرسم چرا از پرورشگاه بچه نیاوردید؟یا از تخمک و اسپرم دیگری استفاده نکردید؟اگه دوست داشتید جو ...

همسرم قبول نمیکرد توی خونه حرف حرف منه اگر بیشتر بحث میکرذم قبول می‌کرد ولی ته دلش راضی نبود ، اینم چیزیه که با رضایت قلبی دو طرف باید انجام بشه

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

نمیدونی وقتی توی سایت میبینم این دخترا از پدر مادراشون کله میکنن که پول بهشون نمیدن یا اذیتشون میکنن ...

چقدر خانواده خوب داشت😭مطمئنم میشه امیدتو نگه دار 

منم هیچکس فکر نمیکرد دیگه بعد این همه سال به دنیا بیام ولی مطمئنم میشه

چقدر خانواده خوب داشت😭مطمئنم میشه امیدتو نگه دار منم هیچکس فکر نمیکرد دیگه بعد این همه سال به دنیا ...

اعصابش رو ندارم عزیزم توی این سن پوشک بچه عوض کنم؟ حوصله گریه بچه رو ندارم اعصابم خیلی ضعیفه 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

پذیرفتم که دیگه ازدواج نمیکنم مادر نمیشم خانم خونه خودم نمیشم پذیرفتم دیگه .راه چاره ای نیست بجز پذ ...

نه تو هنوزم خیلی راه داری این چیزیه که باید بیشتر از ته قلبت بخوایش نه ناامید بشی