2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا ما مادر قاتلم داریم دوما ضرب المثل دایه عزیزتر از مادر مال عهد دقیانوسه و مال آدمای بی سواده، ا ...

چقدر ادعای عاقلی و با سوادی داری بپا نخوری زمین حالا 

همه بی سوادن و کودک ازارن جز شما اخی

اولا ما مادر قاتلم داریم دوما ضرب المثل دایه عزیزتر از مادر مال عهد دقیانوسه و مال آدمای بی سواده، ا ...

الان کی و کجا کودک ازاری کرده؟؟ فکر کنم تصورت اینه الان یه بچه ی کوچولو داره با اسباببازیاش بازی میکنه و من چون ناراحتم خونه شلخته شده میرم که بزنم تو دهنش با اون دندونای کوچولوش و.... نه بابا بیا بیرون

خنده نداره اصلا، بچه هایی که گرفتار پدر و مادرای بی سواد و خودخواه میشن واقعا گناه دارن

چه گیری دادی بابا ول کن کی میتونه بچشو نفرین کنه این مادر کارد به استخوانش رسیده شمام فاز نصبحت برداشتی همه زندگی ها که گل وبلبل نیست بعضی بچها واقعا تربیت پذیر نیست ذات بد وپدر بد اون بچه رو به هیولا تبدیل میکنه

مثل مادربزرگا بچه تربیت میکنید بزن تو دهنش یعنی چی ؟!!! بچه ای که توی ۹ سالگی دستشویی نمیره آسسب روا ...

نمیگم بزن اما گاهی کتک نیاز برادر جونور من هی نزدنش شد سگی افتاد جون بقیه

...

نمیگم بزن اما گاهی کتک نیاز برادر جونور من هی نزدنش شد سگی افتاد جون بقیه

من نمیزنمش ولی زیاد بهش میگم که ببین فلانی بی ادبه کسی دوسش نداره خدا بدش میاد تو فلان کارو میکنی یا حیف نیست تو به این قشنگی این حرفارو میزنی و.....و... ولی بی فایده

چه گیری دادی بابا ول کن کی میتونه بچشو نفرین کنه این مادر کارد به استخوانش رسیده شمام فاز نصبحت بردا ...

وگاهی بها دادن زیادی برادر من بمیره خوشبختم زندگیمون نابود کرد ازسگ کمتر نجس بمیره الهی

...

درکت میکنم 

من الان تو این هفته مهمون رودربایستی دار دارم با دو تا پسر بچه شیطون تو خونه 

شوهرمم یه جوری خونه رو یهم ریخته حتی ماشین لباسشوییم کار نمیکنه 

الان دارم از خستگی میمیرم کوچیکه رو با بدبختی خوابوندم چارتا کاری که نمیذاره رو انچام بدم یزرگه اومده گیییییر داده بریم بازی کنیم

شوهرمم توقع داره بچه هام مادرخواهرم نگه دارن تا من به کارام برسم 

خودش هیچی

اونام هم درس میخونن هم سر کار میرن

اسی مادره واقعا خسته ست

ولی پسرت داره وارد سن بلوغ میشه ممکنه به خاطر اون بدقلقی کنه 

بی احترامی کرد جوابشو نده 

بچه ۹‌ساله دسشویی نمیره؟؟ درساشو نمینویسه؟؟ هرچی مامانش بگه برعکس انجام میده؟؟ خودش غذا نمیخوره؟ با ...

حیف شوهرت همدلت نیست وگرنه قشنگ میتونستی دهنشو سرویس کنی این ده سالشه اینجوریه سن بلوغش میخوای چیکار کنی ....منم پسرم ده سالشه از الان تب میکنم برا سن بلوغش چون چندتا داداش داشتم میدونم چقدر عجیب میشن

سپردمت به خدا چون تو پستم جواب اسی نوشتم. برو بخون. امیدوارم به روزی اینجور قضاوت بشی و تو شرایط من ...

عزیزم چرا نفرین میکنی نمیدونم چرا همه ناراحت شدن من فقط هدفم اینه جلوی بدرفتاری با بچه هارو بگیرم چون بچه ها همه معصوم و بی گناهن اگه رفتار اشتباهی هم میکنن به خاطر تربیت غلط ماست، خیلی از آدمای با سواد با مدرک دکترا هم هستن که سواد فرزندپروری ندارن معنیش بی سوادیشون نیست ولی در این زمینه ناآگاهن و باید از روانشناس یا اگه لازم بود از روانپزشک کمک بگیرن

بیچاره اون بچه معصومی که با مادر احتمالا بی سوادی مثل شما باید دست و پنجه نرم کنه تا بزرگ بشه

خیلی ببخشید عزیزم الان بیسوادی چه ربطی به این موضوع داشت اتفاقاً مادرای ما که بیسواد بودن بهترین تربیت و برای بچه هاشون داشتن.. مادر بیسواد و با سواد حرفه درست تربیت کردن به سواد داشتن نداشتن نیست درسته توی درسای بچه ها تاثیر داره کمک میکنیم آگاهی بیشتره ولی مادر من بیسواد بود بهترین بچه ها رو تربیت کردن خیلی از مادرهای دیگه ای که سواد نداشتن..من با سواد زیاد دیدم که شعور بچه تربیت کردن نداشتن.. البته من به استارتر کاری ندارم روی صحبتم با کسانیه که فکر میکنن فقط باسواد بودن کافیه در حالی که باید درست تربیت کنن

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)