2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حرفیه افسردگی دارید برید پیش روانپزشک روانشناس حق ندارید کودک آزاری کنید

هیچ مادری بد بچشو نمی‌خواد خانم محترم 

شما دایه عزیز تر از مادر نشو 

ایشون اگه کودک آزار بود نمیومد تاپیک بزنه که امثال شما بخوان نمک به زخمش بپاشن

گفتم فداتشم عشقم چشم ❤️

عزیزمی چشمت بی بلا

ترکید خداروشکر😹

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
مثل مادربزرگا بچه تربیت میکنید بزن تو دهنش یعنی چی ؟!!! بچه ای که توی ۹ سالگی دستشویی نمیره آسسب روا ...

بهش میگم دماغت پره تو روشویی خالی کن از لج من همون لحظه کلی فین میکنه رو مبل. 

مادری کردن به کنار. کسیکه خودت باعث به وجود اومدنشی چنان باهات لج میکنه که میخوای شاخ دربیاری انگار ...

عیب ندارع عزیزم 

ماهم یه دوران همین جوری بودیم من خودم خجالت میکشم بگم ولی بودیم بچه ها اکثرا باور کن 

همینن سن پرخاشگریشونه طبیعیه 

فداتشم اون کاربر خیلی بیشخصیته ازش بدم میاد

دقیقاااا

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
هیچ مادری بد بچشو نمی‌خواد خانم محترم شما دایه عزیز تر از مادر نشو ایشون اگه کودک آزار بود نمیومد تا ...

اولا ما مادر قاتلم داریم دوما ضرب المثل دایه عزیزتر از مادر مال عهد دقیانوسه و مال آدمای بی سواده، الان هر شهروندی کودک آزاری بچه ای رو ببینه موظفه به اورژانس اجتماعی اطلاع بده