2777
2789
انشالا که خدا بچت رو از دستت نجات داده باشه تا الان

سپردمت به خدا چون تو پستم جواب اسی نوشتم. برو بخون. امیدوارم به روزی اینجور قضاوت بشی و تو شرایط من قرار بگیری. بدون آه مظلوم دل شکسته دامنت رو میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اکثر بچه ها همینن جدی دارم میگم بخاطر دلداریت نیست تمام بچه ها همینن ولی درک میکنم خسته شدی از ...

بچه ۹‌ساله دسشویی نمیره؟؟ درساشو نمینویسه؟؟ هرچی مامانش بگه برعکس انجام میده؟؟ خودش غذا نمیخوره؟ با گستاخی توی هر جمعی یه حرف درشت بار مادرش میکنه؟؟

مادر آهن نیست مادرم خسته میشه ولی همه توقع دارم مثل کوه بچه داری کنه بدون اینکه صداش در بیاد نمی‌دونم تا کی میخواین به زن برده داریتون ادامه بدین 

به سری از تربیتا رو پدر بچه مسئوله که به بچه یاد بده 

یادمه قبلا تعریف کردی ولی حقیقتا خودت هم زیادی رو دادی یعنی چی دست میزنی به اندام خصوصی بچه میشوریش

بزار اونقدر تو دستشویی گریه کنه و داد بزنه تا غش کنه

شما زیادی ول میدی 

من اگر بودم یه هفته هم گریه میکرد محل نمی‌دادم

بچه عزیزه تربیتش عزیزتر

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
مادر آهن نیست مادرم خسته میشه ولی همه توقع دارم مثل کوه بچه داری کنه بدون اینکه صداش در بیاد نمی‌دون ...

مادری کردن به کنار.  کسیکه خودت باعث به وجود اومدنشی چنان باهات لج میکنه که میخوای شاخ دربیاری انگار دشمنته

مادری کردن به کنار. کسیکه خودت باعث به وجود اومدنشی چنان باهات لج میکنه که میخوای شاخ دربیاری انگار ...

شاید رفتار شما با بچه اشتباه بوده که باهاتون لج کرده وگرنه بچه ها توی این سن عاشق مادرشون هستن، چرا از روانشناس کمک نمیگیرید ؟

بچه ۹‌ساله دسشویی نمیره؟؟ درساشو نمینویسه؟؟ هرچی مامانش بگه برعکس انجام میده؟؟ خودش غذا نمیخوره؟ با ...

بله عزیزم 

من تو هر جمعی تمام بچه هارو میبینم همینقدر گستاخن 

دستشویی میرن اینو ندیدم حقیقت 

ولی بله بچه ها اکثرا علاقه ای به درس ندارن 

اون حرف درشتم باید بگم پسر شما که کوچیکه ما یه دختر ۱۳ساله توی خانواده هست مادرش طلاق گرفته به مادرش توی جمع میگه طلاقی و.....

یا بچه های دیگ خیلیارو دیدم حتی مادر و پدر خودشونم میزنن و یه سری کارای وحشتناک دیگ 

یه سری از این رفتارا نرماله و اقتضای سنشونه ولی شما خسته شدین متوجم با مشاور میتونید صحبت کنید تا بهتر راهنماییتون کنه 

یادمه قبلا تعریف کردی ولی حقیقتا خودت هم زیادی رو دادی یعنی چی دست میزنی به اندام خصوصی بچه میشوریشب ...

کاش همون دسشویی بزرگش بود. روزی دوبار نهایتا. میره دم در دسشویی هرلحظه جیش میکنه آبم‌نمیزنه من باید کل دسشویی رو بشورم. یعنی هر ۵ دقیقه