2777
2789
عنوان

دایی بیشعور من

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 72 پست
دقیقا ارومیه خشک شده تا اخر پاییز قرار نیست بارون بیاد میترسم روزی بیاد اب برای خوردن نباشه

مگه خبر ندارین

قراره مشهد جیره بندی شه

تهران بعضی قسمت هاش قراره از شب تا صبح ابشون قطع شه!

توی کشوری هستیم  که پر از منابع ولی حیف.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ما وقتی زیر دوشیم اب رو باز میکنیم دوباره میبندیم شامپو میزنبم دویاره میبندیم موقع نیاز باز میکن ...

من اولین باره اینو میشنوم.... 

ما نمیتونیم همچین کاری بکنیم چون بعدش دوباره باید کلی وایستیم تا آب گرم بشه تازه حموم هم سرد میشه بعدش سرما میخوریم.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مگه خبر ندارینقراره مشهد جیره بندی شه تهران بعضی قسمت هاش قراره از شب تا صبح ابشون قطع شه!توی کشوری ...

خیلی وحشتناکه بخدا بعد جالبیش اینجاست ابی که ما استفاده میکنیم اب شیرین زیر زمینیه که برای نوشیدنه باید ذخیره بشه بجای اینکه یه سیسستم تصویه اب شور بسازه که از خلیجی که به اقیانوس وصله اب بگیره شیرین کنه بجای اب شهری ارزه کنه داره از اب زیر زمینی استفاده میکنه.

این تکنولوزی رو عربستان 10 سال پیش اجرال کرد

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
اینهمه آب دریا توی زمین هست عربستان و امارات از تصویه کننده های اب دریا استفاده میکنن وگرنه از خودشو ...

تو خود ایران هم اب دریا استفاده میشه خیلی مناطق جنوبی . برای مثال کیش . ولی قیمت اب خیلی بالاس شاید ۵ برابر تهران ما پول اب می دیم

من اولین باره اینو میشنوم.... ما نمیتونیم همچین کاری بکنیم چون بعدش دوباره باید کلی وایستیم تا آب گر ...

وای منم حرف شما رو تا حالا نشنیدم کی یکساعت بره حموم اب رو یکسره باز بزاره قشنگ بالای 50 لیتر اب حروم میشه تا طرف شامپو و لیف بزنه والا من 20 ساله دارم اسنکار رو میکنیم با همه نوع شیر اب هم امتحان کردم سرما هم نخوردم منی که با یه نسیم سرما میخورم.

خیلی وحشتناکه بخدا بعد جالبیش اینجاست ابی که ما استفاده میکنیم اب شیرین زیر زمینیه که برای نوشیدنه ب ...

واقعا دلم میخواد بشینم به حال ایران و اوضاعمون گریه کنم

چندساله میگن ارومیه داره خشک میشه انقدر دست دست کردن تا اخر خشک شد... 

این همه نخبه این همه جون چرا کسی حمایت نکرد. 

همین دستگاه  ک تو عربستانه رو ی ایرانی ساخته.. 

تو خود ایران هم اب دریا استفاده میشه خیلی مناطق جنوبی . برای مثال کیش . ولی قیمت اب خیلی بالاس شاید ...

باز ارزش داره فکر کن اب برای نوشیدن نداشته باشی اونجوری که وحشتناک تره .پس مردم عربستان همه درامدشون رو میدن اب اصلا امکان نداره

وای منم حرف شما رو تا حالا نشنیدم کی یکساعت بره حموم اب رو یکسره باز بزاره قشنگ بالای 50 لیتر اب حرو ...

دیگه نمیدونم من واقعا نمیتونم اینجوری 

البته بنظرم تفاوتی هم نمیکنه چون بعدش کلی باید دوباره دمای آب رو تنظیم کنم همونقدر آب میره فرقی نداره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
واقعا دلم میخواد بشینم به حال ایران و اوضاعمون گریه کنمچندساله میگن ارومیه داره خشک میشه انقدر دست د ...

هی خدا بهمون رحم کنه واقعا من دیگه از این وضع مسترسم واقعا یکی مثل منو و مشما که مطالعه و سواد داره میدونه وگرنه یکسری از مردم که عین خیالشون نیست اون مواد شیمیایی کف دریاچه با خاک و طوفان بلند میشه تو سطح شهر پخش میشه هزار جور بیماری و سرطان و جهش زنتیکی میاره.

دیگه نمیدونم من واقعا نمیتونم اینجوری البته بنظرم تفاوتی هم نمیکنه چون بعدش کلی باید دوباره دمای آب ...

حالا من میگم اب هدر نره هرکی رعایت کنه به خودش لطف کرده شما هم میتونید در حین استحمام یه تشت بزارید زیر توش تا وقتی شامپو میزنید از هدر نره بعد هم از اون اب تشت برای شست و شو استفاده کنید

باز ارزش داره فکر کن اب برای نوشیدن نداشته باشی اونجوری که وحشتناک تره .پس مردم عربستان همه درامدشون ...

می گم پنج برابر چیز وحشتناکی نمی شه که. اونجا هر واحد کنترل اب جدا داره هر کس مصرقش رو مدیریت می کنه . مثلا تو تهران پول اب یه خونه بشه ۲۰۰ تومن اونجا میشه یک ملیون مردم هم عادت کردن دیگه .

من اولین باره اینو میشنوم.... ما نمیتونیم همچین کاری بکنیم چون بعدش دوباره باید کلی وایستیم تا آب گر ...

اگر اب دیرگرم میشه اشکال از ابگرمکن تونه

ما ابگرمکن دیواری داشتیم کلی اب باید باز میموند میرفت داخل چاه تا اب گرم بشه اگر اب رو میبستیم و باز میکردیم مجددا باید کلی اب میرفت تا گرم بشه . خداخیربده پدرم ابگرمکن بشکه ای خرید ۱۵ ملیون و از هدر رفت کلی اب پیشگیری کرد

خیلی وقتا باید کار ریشه ای حل بشه نه اونکه با هدر دادن اب جلو سرما و گرمای خودمون را بگیریم عزیز

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

این همه زمان که دوش باز باشه ، کلی آب هدر می‌ره 

اکثریت همین کار رو میکنن. 

میتونین یه لگن بزرگ بزارین زیر شیر آب وقتی پر شد ازش استفاده کنین 

حتی اون زمان که فیتیله جمعه ها تعطیله پخش میشد ، مجری هاش میگفتن دوش رو ببندین و لیف و شامپو بزنین 

سردی الان رو تحمل کنیم بهتره تا بی آبی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630