2777
2789
عنوان

دایی بیشعور من

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 72 پست
مصرف کن ولی درست، کسی نگفته مصرف نکنقلدر بازی برای هرچیزی نیست الان بد مصرف کنی نسل بعد بی آبندر آین ...

دلم میخواد مصرف میکنم بد مصرف میکنم نسل بعدم به من ربطی ندارع ریپ نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانی هایی مثل تو کشور رو به گند کشیدن پول مدیون بودنت رو جطور میخوای حساب کنی

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
مصرف کن ولی درست، کسی نگفته مصرف نکنقلدر بازی برای هرچیزی نیست الان بد مصرف کنی نسل بعد بی آبندر آین ...

اینهمه آب دریا توی زمین هست عربستان و امارات از تصویه کننده های اب دریا استفاده میکنن وگرنه از خودشون هیچ آبی ندارن. اما بازم دلیل نمیشه که عمدی ابو هدر داد اگر عمدی باشه همین اب های زیر زمینی کوه ها خودشون منحصر بفرد هستن نسبت به آب دریای تصویه شده

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

نه من مهمون خونه مادربزرگمم

وا 

رفته حموم دیگه همه مردا تو 1 دقه حموم نمیکنن که 

بنظرم کارت خوب نبود اصلا به حموم رفتن داییت چرا 

گیر میدی؟! بنده خدا.... 

تو ینی هرموقع میری حموم فقط وقتی زیره دوشی 

شیره ابو باز میکنی؟!.. 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

خدایا شر هرچی نفهمه رو از کل جهان دور کن😐😂🙏🏻

واقعا موضع ساده ایه، بخاطر کم توجهی مسئولین اب نداریم راهیم جز این نداریم خودمون کم مصرف کنیم(به این معنی نیست نرو حموم اب نخور ، اقا درست استفاده کن ده ساعت ابو باز نزار) پسفردا اونی ک توی سختی میوفته خود ماییم وگرنه اونا تهش یه بلیط پروازه! 

پس اونی هم که دزدی می‌کنه دلش میخواد. ناراحتی تو بهش ربطی نداره

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

😐😂لعنتی پولدار دست ماهام بگیر پولتو به رخ بقیه نکش پسفردا ده برابر این پولو هم بدی به بطری اب گیر ...

دقیقا یسری ها مغزشون کوچیکه تاب و توان قانون اجتماعی رو نداره همه که مثل ما نیستن

وا رفته حموم دیگه همه مردا تو 1 دقه حموم نمیکنن که بنظرم کارت خوب نبود اصلا به حموم رفتن داییت چرا گ ...

بله ما وقتی زیر دوشیم اب رو باز میکنیم دوباره میبندیم شامپو میزنبم دویاره میبندیم موقع نیاز باز میکنیم

اکثز اقایوت دوش 10 دقیقه ای میگیرن