2777
2789
عنوان

دایی بیشعور من

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 72 پست
می گم پنج برابر چیز وحشتناکی نمی شه که. اونجا هر واحد کنترل اب جدا داره هر کس مصرقش رو مدیریت می کنه ...

اره کاش برای شهر های ذیگه هم اجرا کنن این کنترل رو بزارن بخدا وقتی میبینم کسی اب شیرین زیر زمینی رو الکی هدر میده انگار خنجر میکنن تو قلبم

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
تو خود ایران هم اب دریا استفاده میشه خیلی مناطق جنوبی . برای مثال کیش . ولی قیمت اب خیلی بالاس شاید ...

وییی

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم حرف شما رو تا حالا نشنیدم کی یکساعت بره حموم اب رو یکسره باز بزاره قشنگ بالای 50 لیتر اب حرو ...

منم همینطور،من حتی وقتی دستامو صابون‌میزنم ابو میبندم دوباره باز میکنم کاری که ندیدم هیچکس بکنه انگار من عجیبم

کار خوبی کردید گاهی کوچیکترا هم باید بزرگترا رو نصیحت کنن

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

دلم میخواد مصرف میکنم بد مصرف میکنم نسل بعدم به من ربطی ندارع ریپ نزن

ای بابا ناراحتم کردی عقده ای

امشب تو فنجونای زیبا چای خوردیم و همه کنار هم نشستیم، خیلی خوش گذشت ماریلا! امشب فهمیدم یه آدم می تونه خوشبخت باشه حتی اگر توی یه زمستون سرد باشه و موهاشم قرمز باشه، جالب نیست؟!

نمیدونم بیشتر از حرکت و حرفای شما بدم اومد! داییت چندسالشه که اینجوری حرف میرنی یعنی چی که 45 دقیقه ...

والا 

بعضیا کوچکتری بزرگتری حالی شون نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگر اب دیرگرم میشه اشکال از ابگرمکن تونهما ابگرمکن دیواری داشتیم کلی اب باید باز میموند میرفت داخل چ ...

دیگه ببخشید عزیزم ما نه پول داریم 15 تومن آبگرمکن بخریم نه خونه داریم که بخوایم براش آبگرمکن بخریم 

خیلیا اینجورین..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
وا رفته حموم دیگه همه مردا تو 1 دقه حموم نمیکنن که بنظرم کارت خوب نبود اصلا به حموم رفتن داییت چرا گ ...

بله به شخصه من میرم حموم فقط زیر دوش آبو باز میکنم.شامپو میزنم سرم ابو میبندم کف مال میکنم بعد باز میکنم تا بقیه مراحل