2777
2789
عنوان

اصلا روم نمیشه به خونوادم بگم پول سیسمونی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 30 پست
نشنیده بودم تاحالا همچین چیزی

دیگ میگن شوهر کرده اون بگیره ولی بابای من نگرفته و مادرشوهرمم خیلی حرصم میده یه قرون کادو نداده بهمون برا خونمون فقط یه روفرشی گرفته و یه دست استکان والسلام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیسمونی وظیفه پدر شما نیستهمسرت تصمیم گرفته پدر بشه خرجشم باید بده دیگهاما اگه اذیتت میکنن ایده النگ ...

اره میخام هم عزت خودم حفظ شه هم بابام تا بعدا شوهرم و خونوادش نگن بابات چیزی نداد چون خودشون رسم دارن طلای مجردی دخترشونو میگیرن تا داماد همه چی بگیره حالا که بابای من نگرفته بنظرم بهترین راهه تا بابام به فشار نیفته 

یعنی توخونه پدریت اگه طلا برات بخرن امانت پیشت میمونه تاشوهرکنی پس بدی؟

منکه شوهر کردم و همشون دستم مونده از گوشواره تا پلاک و ....

ولی مادرشوهرم همه چیواز دخترش گرفت 

جاریمم عاص عاص بود شوهرش همه رو گرفت 

رسمتون چی هست

رسممون اینه که دختر از خونه پدریش طلا نمیاره و سیسمونی با خونواده دختره منتها من خیلی طلا آوردم حس میکنم خوش به حال خونواده شوهرم شده برا همون نمیخام سیسمونی رو هم بابام بگیره یه النگومو میفروشم سه تا النگوی کم وزن تر میگیرم با بقیش سیسمونی. 

اینجوری انگار سیسمونی رو بابام گرفته دیگه برا شوهرم فرقی نداره

ما تو رسممون داریم سیسمونی رو خانواده دختر میدن ولی بنظر من چرته.باید پدر بچه تامین کنه همچیو .برا بچه ی خودش سیسمونی میخره دیگه چرا باید خرجشو یکی دیگه بده .مسئولیت خرج و مخارج بچش با خودش نیس مگه؟

ولی اگه وضعیت مالی خوبی ندارین همون ایده ای که گفتی خوبه.ولی مواظب باش همش از دستت در نره حیفه.شاید پدرتم ناراحت بشه

ما تو رسممون داریم سیسمونی رو خانواده دختر میدن ولی بنظر من چرته.باید پدر بچه تامین کنه همچیو .برا ب ...

آره بخدا منم بخاطر همین هم حرصم میگیره که خونواده شوهرم صاف صاف راه میرن و به یه ورشون نیست حتی کادوی زایمان آنچنانی نمیخوان بدن اونوقت خونواده من از قسط جهاز تموم نشده بیفتن تو قسط سیسمونی 

هم اینکه وقتی میبینم مادرشوهرم همه طلاهای دخترشو گرفت و اصلا معلوم نشد چی شدن و هی از بی پولی میناله تا کمکشون کنیم و دامادش از صفر تا صد طلاها رو خودش گرفت میگم چرا بیخودی به بابام فشار بیارم از همون طلا استفاده میکنم هیشکی هم هیچی نمیتونه بگه یعنی نمیزارم بفهمن از پول النگو سیسمونی گرفتم فقط میگم برا تنوع النگومو عوض کردم

طلاها که میخرن دیگه مال دختر هست سیسمونی رسم نداریم پدر عروس بخرهجهاز تمام کمال با دختر هست

آخه ما رسم داریم طلاها رو میگیرن بابای من نگرفته همچین اخلاقی نداره خیلی مهربونه برا همون چون سیسمونی هم پای خونواده دختره روم نمیشه بابام چیزی بده چون تازه یه ساله عروسی کردم تازه قسطاش سبک تر شده میخام به مامانم بگم میخام النگومو بفروشم یه کم طلا بگیرم با بقیش سیسمونی تا به طور غیر مستقیم بگم سیسمونی میخام اگه پول دادن ک هیچ وگرنه با اطلاع خودشون این کارو میکنم تا هم عزت اونا حفظ شه هم خودم نظرت چیه 

کار خیلی خوبی می‌کنی حالا اگر هم بابات یکمیش داد قبول کن همینقدر عیبی نداره

اره روم نمیشه مثلا مستقیم بگم صد میلیون واریز کن اصلا روم نمیشه 

میخام همین النگو رو پیشنهاد کنم چون خودش گرفته دیگه اینجوری اگه بده خب میگیرم طلام میمونه نده یا کم بده از النگو کمک میگیرم شوهر و خونوادش هم چیزی نمیتونن بگن