2777
2789
عنوان

چشم پزشک مشهد😭😭😭😭

317 بازدید | 45 پست

خانما من اورژانسی باید دخترمو بیارم کجا بهتره ببرم؟کدوم دکتر?

یه استان دیگم باید اینجا عمل میشد ولی میخام پناه بر امام رضا بیام‌مشهد

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز الان گسی نیست عصری یا شب بیا تاپیک بزن

دیشب تاپیک زدم بازم کسی نبود،یه ساعت دیگه راه میفتم نمیدونم کجا بهتره ببرم

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
ای بابادیگه مجبوری بزنی گوگل

زدم لعنتی بیمارستان خاتم الانبیا هرکارمیکنم تمام دکترا زده وقت پره نمیدونم چیکارکنم

بیمارستان خاتم النبیا مال چشم پزشکی عسدکتر صداقت هم خوبه . مطبش ملاصدرا ۲ بزن گوگل نوبت دهیشو نمیدون ...

اینترتی پره نوبتشون من مستقیم برم‌مطب قبول میکنن؟از بجنورد میخام بیام

بیمارستان خاتم النبیا مال چشم پزشکی عسدکتر صداقت هم خوبه . مطبش ملاصدرا ۲ بزن گوگل نوبت دهیشو نمیدون ...

شما برای چه کاری رفتین پیشش؟دخترم دراثر ضربه قرنیه چشمش آسیب دیده هرروز دیدش داره کمتر میشه باید تزریق بشه داخل چشمش

اینترتی پره نوبتشون من مستقیم برم‌مطب قبول میکنن؟از بجنورد میخام بیام

همونجا که هستی دکتر خوب نیست؟

همونجا دکتر ببر از همونجام به امام رضا متوسل بشو

اگر اونجا دکتر خوب دارین خودتو اسیر شهر غریب نکن

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊