2777
2789

پیشمه

همیشه 

هر روز

هر ساعت که دلم بخاد

من خر موقعه بخام میبینمش

اما فقط تو خیالم

اینکه دوریش دلتنگم نمکنه 

اون ازدواج کرده بچه داره 

کار میکنه خوشش باشه الهی‌

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل طلاقتون چی بود؟ پشیمون نبود موقه طلاقچجوری فهمیدی بچه داره و ازدواج کرده

خیانت کرد،بچه بودم جدا شدم نه اصلااا خداروشکرمیکنم که رفت،تخم جن از اون ننجینده داره

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

آخیییی ایشالله ماام اینجوری بشیم مث شما🥰🥲

انشالله عزیزم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

خیانت کرد،بچه بودم جدا شدم نه اصلااا خداروشکرمیکنم که رفت،تخم جن از اون ننجینده داره

عه با همون زنی که خیانت کرد ازدواج کرد!

چ بد 

حالم ازین مردا این مدلی بهم میخوره شوهر منم خیانت کرد ولب زنه متاهل بود یعنی از فانیلا نزدکش بود.. همه میدونستن من فقط خودمو کشیدم کنار همین. ‌. . خواستم آبروریزی کنم دیدم همه از قبل میدونستن حتی شوهر زن ه

الهی روز خوش نبینن

ازدواج کرد خیلی خوشبخته ان شاالله خوشبخت بمونه 🤍

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

خبری ندارم.

دوساله بی خبرم.

امیدوارم هیچ وقت هم حتی اتفاقی خبری ازش بهم نرسه...

ولی اگر میشد، اگر اون مال من میشد چقدر زیبا میشد همه چیز...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
عه با همون زنی که خیانت کرد ازدواج کرد!چ بد حالم ازین مردا این مدلی بهم میخوره شوهر منم خیانت کرد ول ...

اره اجی گلم

باورت میشه آهم‌گرفتش؟ حتی یه روز خوشم ندیده

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن