2777
2789
عنوان

شوهرم یه ماهه حرف نمیزنه با من الان فامیلش مرده پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 46 پست
هیچوقت متوجه نمیشه ۱۰،۱۲ ساله نفهمیده بعد اینم نمی‌فهمه

ببین من از تو بدتر بود وظع زندگیم ولی خدارو شکر همه چیزو درست کردم هر چیزی حدود اندازه ای داره نه زیاد قهر کن خنک بشی نه زیاد آشتی با بی غرور بشی قشنگ بشین باهاش حرف بزن مثل یک زن زرنگ مشاوره بده بگو ۱۰ساله زنتم به جون خودت و بچهام به عزیزترین کسم قسم میخورم حتی فکر گناه هم به سرم نزده خدارو شکر میکنم که خیانتی نکردم ولی تو شوهرمی برام مهمی فقط یه بار قسم میخورم ۱۰سال از زندگیم و برای این که خودمو به تو ثابت کنم گذروندم برام خیلی مهمه زندگیم مخصوصا الان که دوتا بچه دارم ........اگر باورم کردی بهم اعتماد کردی که فدات بشم منم اعتمادت و خورد نمیکنم تا عمر دارم ولی اگر اعتماد نمیکنی دیگه مجبورم من بعد بگم به جهنم که اعتماد نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب ندارهشما مسجد رو برو ولی باهاش سر سنگین بمون

چرا باید بره؟

اون بهش تهمت زده و پررو قهر کرده

حالا هم به خاطر کار خودش بهش پیام داده و حتی حاظر نشده باز هم با هاش حرف بزنه یا حداقل از دلش در بیاره

بعد که کارش راه افتاد باز هم به همون رویه ادامه میده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
نه جدی فک کردی متوجه میشه؟ اصن متوجه هم بشه، براش مهمه؟ دیگه گاو هم میدونه به یه نفر تهمت ناموسی بزن ...

بخدا یبار برگشت تهمت زد،اونم چی؟؟ برگشت گفت تو به داماد فلان فامیلمون پیام دادی طرف اومده بهم گفته زنت به من پیام داده!!  

گفتم غیرت نداشتی می‌زدی تو دهنش میگفتی پیامارو نشونم بده 

بعد بخاطر اینکه گفتم غیرت نداشتی طلب کار هم شد تازه!گفت گوه میخوری به من میگی غیرت نداری  

آخه یکی نیست بگه اشغال روانی من حالم از هرچی مرده بهم میخوره تورو بزور تحمل میکنم چرا باید به کسی دیگه پیام بدم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بگوخنگ اونه که سرمایه ی زندگی وحق زن وبچشویه شبه به بادمیده 

خنگ اونه که بعدسالهازندگی به زنش اعتمادنداره وتهمت میزنه 

بمیری هم ختم خودت نمیام چه برسه فامیلات 

بعد برومسجد وبیابدون اینکه بفهمه

ببین من از تو بدتر بود وظع زندگیم ولی خدارو شکر همه چیزو درست کردم هر چیزی حدود اندازه ای داره نه زی ...

باورت میشه همین حرفارو زدم ؟ دست رو قرآن گذاشتم 

ولی این آدم بشو نیست منم دیگه به یه ورم نیست صدسال سیاه حرف نزنه

بگوخنگ اونه که سرمایه ی زندگی وحق زن وبچشویه شبه به بادمیده خنگ اونه که بعدسالهازندگی به زنش اعتمادن ...

آخ کاش میشد این خط آخر رو واقعا میگفتم 

این حرفا واقعا حرف دل منه

بخدا یبار برگشت تهمت زد،اونم چی؟؟ برگشت گفت تو به داماد فلان فامیلمون پیام دادی طرف اومده بهم گفته ز ...

نیاز نیست گارد بگیری بگو من تا مدرک نیاره باور ندارم مدرک بیاره حتی اگه بهش پیامک هم دادم قول میدم برم دادگاه یه چیزای چرتی بگم تا حکم و سنگ سار بدن 

بخدا یبار برگشت تهمت زد،اونم چی؟؟ برگشت گفت تو به داماد فلان فامیلمون پیام دادی طرف اومده بهم گفته ز ...

وای کاش شماره اون یارو رو پیدا میکردی جلو خودش بهش زنگ میزدی اقای فلانی من کجا ب شما پیام دادم که میای همچین زری میزنی؟ 

کسی بهش خط نمیده؟ کنکاش کن 

همچی یه طرف، حتی مرد خائن یه طرف، تهمت خیانت و کثافتی زدن به خود آدم یه طرف. من اصن مغزم نمیکشه این مورد رو. جدی جلوش وایسا با قهر و اینا درست نمیشه این وضعیت. یهو دیدی مغز گند گرفته‌ش یه چیزایی برات ساخت و آبرو حیثیت و زندگی و بچهاتو ب باد داد

پیگیری کن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نیاز نیست گارد بگیری بگو من تا مدرک نیاره باور ندارم مدرک بیاره حتی اگه بهش پیامک هم دادم قول میدم ب ...

انقد همچین حرفایی زده روانی،منم روانی شدم به خودم شک میکنم،اون قضیه که تموم شد یهو چندوقت بعدش با خودم فکر میکردم نکنه واقعا من پیام دادم؟؟؟بخدا مثلا تو خیابون میترسم یهو کار اشتباهی نکنم 

انگار یکی همش منو زیر نظر داره دیوونه شدم  

نمی‌دونم چجوری بگم ولی مغزم انگار از بین داره می‌ره 

باورت میشه همین حرفارو زدم ؟ دست رو قرآن گذاشتم ولی این آدم بشو نیست منم دیگه به یه ورم نیست صدسال س ...

اگر برات مهم نبود نمیگفتی چرا شوهرم باهام حرف نمیزنه می‌دونی که تا جدا نشی وضع تو خیلی بدتر از شوهر ته تو زنی هزار جور فشار عصبی مالی و روحی بهت وارد می‌کنه مستقل هم باشی فرقی نداره ....اگر نمیتونی جدا شی پس بی اهمیت از کنارش رد نشو بشین زندگیت و بساز همین مجلس ختم نرفتنش یعنی دوباره دعوا بدتر از قبل شاید کشش نده ولی زیادم‌ بهش محل نده شوهرت حق داره که نخواد کسی از مشکل بینتون متوجه نشه 

وای کاش شماره اون یارو رو پیدا میکردی جلو خودش بهش زنگ میزدی اقای فلانی من کجا ب شما پیام دادم که می ...

بخدا اون طرف رو ببینی نه قیافه داره نه خونه زندگی داره هیچی،زنش تو یه اتاق تو خونه ی مادرش داره زندگی میکنه 

من همه ی اینارو ریختم تو دلم و دم نزدم،هیچکس نمیدونه من چی کشیدم همه رو سپردم به خدا فقط 

انقد همچین حرفایی زده روانی،منم روانی شدم به خودم شک میکنم،اون قضیه که تموم شد یهو چندوقت بعدش با خو ...

بابا ریلکس باش آروم باش همین ترست و بفهمه بیشتر شک می‌کنه زندگی کن بخند خوش باش بلا نسبت بگو کو..ن لق حرفاتون