2777
2789
عنوان

شوهرم یه ماهه حرف نمیزنه با من الان فامیلش مرده پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 46 پست
نه نمیاد تا حالا همیشه من رفتم منت کشی پرروش کردم ولی زور داره واقعا هرچی تا الان تهمت زده دیگه بسمه

عیب نداره

شما مسجد رو برو ولی باهاش سر سنگین بمون

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خنگ آدمیه ک بعد این همه سال زندگی مشترک به زنش شک داره و معلوم نیست خودش کجا زیرآبی رفته ک فک میکنه ...

بخدا یکسره تو اینستا داره کلیپ میبینه از اونایی ک زن به شوهرش خیانت می‌کنه مغزش از بین رفته

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
وای شوهر من دقیقا دو ماهی هست پول ماشینمون اینجور صفر شد رفت 😭

این اولین بارش نیست اگه بدونی چند میلیارد از دست رفته 

بخدا هرکس جای من بود نمی موند و خودشو میکشید بیرون از این زندگی 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بخدا یکسره تو اینستا داره کلیپ میبینه از اونایی ک زن به شوهرش خیانت می‌کنه مغزش از بین رفته

پس به نظر من بزار یکم بهت اصرار کنه هرچی گفت جوابشو نداد حتی فحش خوارمادر فقط بگو طلا ک پاکه چه منتش به خامه

صلوات
برو ولی سرسنگین بمون تامتوجه اشتباهش بشه

نه جدی فک کردی متوجه میشه؟ اصن متوجه هم بشه، براش مهمه؟ دیگه گاو هم میدونه به یه نفر تهمت ناموسی بزنی طرف چقد ناراحت میشه. این مردک به هیچ‌جاش نیس ناراحتی استارتر. و استارتر با رفتنش فقط داره ازش اطاعت میکنه. نره بهتره 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡