من ۳۳ سالمه یه پسر ۱۰ ساله دارم راستش به اینده که فکرمی کنم دوست دارم کم کمش حداقل دوتابچه داشته باشم ازاینکه فقط یه بچه داشته باشم حس خوبی نمیگیرم ولی ازطرفی هم حس میکنم بچه دوم بیارم تاچندمدت محدود میشم دردسرا وسختیام زیادمیشن ودیگه کمتر واسه خودم وقت خواهم داشت اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم شماهایی که بچه دوم اوردین چطوری خودتونو قانع کردین که دومیو بیارین ؟؟سرپسرم خیلی اذیت شدم چون بچه ارومی نبود وخب البته هنوزم نیست وگه گاهی شیطنت وشلوغی ولجبازی داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین بچه دوم من خیلی بچه اروم تری بود .مهربون تر بود وبه نظرم برابچه اولم هم خیلی بهتر شد.البته فاصله سنیشون کم . ولی ازیه جهت نا امیدم این دنیای پوچ واقعا ارزششو داره یه نفرو بیاری تو این دنیا
بچه دوم من خدا خواسته شد پانزده سال فاصله با اولی داره ولی خوب شد ده سال فاصله خوبه کمک حالت هم میشه زودتر دومیو بیار گاهی میگم کاش زودتر دومیو میآوردم