من ۳۳ سالمه یه پسر ۱۰ ساله دارم راستش به اینده که فکرمی کنم دوست دارم کم کمش حداقل دوتابچه داشته باشم ازاینکه فقط یه بچه داشته باشم حس خوبی نمیگیرم ولی ازطرفی هم حس میکنم بچه دوم بیارم تاچندمدت محدود میشم دردسرا وسختیام زیادمیشن ودیگه کمتر واسه خودم وقت خواهم داشت اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم شماهایی که بچه دوم اوردین چطوری خودتونو قانع کردین که دومیو بیارین ؟؟سرپسرم خیلی اذیت شدم چون بچه ارومی نبود وخب البته هنوزم نیست وگه گاهی شیطنت وشلوغی ولجبازی داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای منم سخت شد ولی برای آینده خودشون خوبه .وقتی نتونی با سختیش کنار بیای بهش فکر نکن چون بچه کوچیک ...
اره.خصوووصا پسر. و ی درصدی بیشفعالی هم داشته باشه. و تنهایی بزرگ کرده باشی. الان من جاریمم دوتا پسر داره.هی میگه بچه ها شیطونن انرژیشون بالاس اما بخدا شوهرش بمن میگف بچه های من دوتاشون باهم اندازه پسره تو نمیشن از همه نظر.