2777
2789
عنوان

شماهایی که بچه دوم اوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 35 پست
شما ها که بچه دوم میارین به آینده شون فکر می کنید که آیا خواهید تونست براشون یه خونه نقلی کمک کنید ب ...

درحدتوان کمک میکنیم. قرار نیست کل آیندشون. رو پدر مادر تامین کنه بهتر ازهمین کودکی مسئولیت پذیر باشن

نه واقعا من ادم بچه ای نیستم. پسرم میگه گاهی ک مامان ی دختر بیاریم بزرگ کنیم بازی کنم باهاش. اما من ...

برای منم سخت شد ولی برای آینده خودشون خوبه .

وقتی نتونی با سختیش کنار بیای بهش فکر نکن چون بچه کوچیک واقعا از آدم انرژی میبره

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درحدتوان کمک میکنیم. قرار نیست کل آیندشون. رو پدر مادر تامین کنه بهتر ازهمین کودکی مسئولیت پذیر باشن

منم همون در حد توان رو میگم

آخه همسر منو خانواده اش کمک نکردن اصلا 

ما هنوز خودمون خونه نداریم داره ۳۵ سالم تموم میشه شاید چهل سالگی تازه صاحب خونه بشم 

دوس ندارم پسرم مثل ما بشه 

حداقل توانی داشته باشم در حد توانم کمک کنم با این وضع اقتصادی 

برای منم سخت شد ولی برای آینده خودشون خوبه .وقتی نتونی با سختیش کنار بیای بهش فکر نکن چون بچه کوچیک ...

اره.‌خصوووصا پسر. و ی درصدی بیشفعالی هم داشته باشه. و تنهایی بزرگ کرده باشی. الان من جاریمم دوتا پسر داره.‌هی میگه بچه ها شیطونن انرژیشون بالاس اما بخدا شوهرش بمن میگف بچه های من دوتاشون باهم اندازه پسره تو نمیشن از همه نظر.‌

parasoo1989@
اره.‌خصوووصا پسر. و ی درصدی بیشفعالی هم داشته باشه. و تنهایی بزرگ کرده باشی. الان من جاریمم دوتا پسر ...

تو خانواده ما برعکسن .دخترا شیطون ترن تا پسرا😅

در کل تصمیم بزرگیه.خیلی باید بهش فکر کرد و نباید عجولانه اقدامی کرد

خدا پسرتو برات نگه داره.ان شاالله یه عروس خوب میگیری میشه دخترت

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...