من ۳۳ سالمه یه پسر ۱۰ ساله دارم راستش به اینده که فکرمی کنم دوست دارم کم کمش حداقل دوتابچه داشته باشم ازاینکه فقط یه بچه داشته باشم حس خوبی نمیگیرم ولی ازطرفی هم حس میکنم بچه دوم بیارم تاچندمدت محدود میشم دردسرا وسختیام زیادمیشن ودیگه کمتر واسه خودم وقت خواهم داشت اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم شماهایی که بچه دوم اوردین چطوری خودتونو قانع کردین که دومیو بیارین ؟؟سرپسرم خیلی اذیت شدم چون بچه ارومی نبود وخب البته هنوزم نیست وگه گاهی شیطنت وشلوغی ولجبازی داره
پسر منم بارها گفته داداش میخوام.هشت سالشه.حتی برای اتاقش طرح داده که اتاقش بشه دونفره و با داداشش شریک بشه طفلک.ولی من نمیتونم اجازه بدم واسه مسئله به این مهمی ،بچه ی هشت سالم تصمیم بگیره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا منم الان دومی رو باردارم چن ساله که می خواستم بیارم ولی همسرم و دخترم راضی نبودن کلی روشون کار کردم دخترم الان نه سالشه و تقریبا تمام کاراشو خودش می کنه و عادتش دادم تو کارای خونه هم کمکم کنه می دونم سخته ولی من عاشق بچه ام و حس خوبی دارم
آینده رو نگاه کن و ببین دلت میخواد چطور باشه.دلت میخواد ۲۰ سال دیگه چه خانواده ای داشته باشی.همه جوانب در نظر بگیر بعد تصمیمی که فک میکنی با شرایط زندگیت درسته بگیر
چون خودمم آدمم. دوباره بزام و دوباره شب بیداری و کلی دردسر !
مگه زندگی چقدره ک همش در اختیار خونواده باشیم
همین یدونه رو با کیفیت بالا بزرگ میکنم
(نظر منه دوستای عزیز .قرار نیست با نظر شما یکی باشه )
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️