2777
2789
عنوان

شماهایی که بچه دوم اوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 35 پست
دخترم اصرار داشت خواهر داشته باشه

بخاطر حرف بچه؟

پسر منم بارها گفته داداش میخوام.هشت سالشه.حتی برای اتاقش طرح داده که اتاقش بشه دونفره و با داداشش شریک بشه طفلک.ولی من نمیتونم اجازه بدم واسه مسئله به این مهمی ،بچه ی هشت سالم تصمیم بگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم الان دومی رو باردارم چن ساله که می خواستم بیارم ولی همسرم و دخترم راضی نبودن کلی روشون کار کردم دخترم الان نه سالشه و تقریبا تمام کاراشو خودش می کنه و عادتش دادم تو کارای خونه هم کمکم کنه می دونم سخته ولی من عاشق بچه ام و حس خوبی دارم

یعنی بخاطر حرف دخترتون اوردید؟

همیشه میگفت من تنهام.همه خواهر دارن داداش دارن من ندارم

خیلی فکر کردم.یک سال طول کشید تا تونستیم تصمیم بگیریم چه کاری درسته

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

بخاطر حرف بچه؟پسر منم بارها گفته داداش میخوام.هشت سالشه.حتی برای اتاقش طرح داده که اتاقش بشه دونفره ...

نه اینکه بچه بگه من خواهر میخوام یهو بگیم باشه !یک سال طول کشید تا تصمیم بگیریم.به همه چی فکر کردیم.در نهایت آینده رو در نظر گرفتیم.

جالب. اخه بچه منم میگه گاهی.

آینده رو نگاه کن و ببین دلت میخواد چطور باشه.دلت میخواد ۲۰ سال دیگه چه خانواده ای داشته باشی.همه جوانب در نظر بگیر بعد تصمیمی که فک میکنی با شرایط زندگیت درسته بگیر

آینده رو نگاه کن و ببین دلت میخواد چطور باشه.دلت میخواد ۲۰ سال دیگه چه خانواده ای داشته باشی.همه جوا ...

نه واقعا من ادم بچه ای نیستم. 

پسرم میگه گاهی ک مامان ی دختر بیاریم بزرگ کنیم بازی کنم باهاش. اما من آدمش نیستم. زیاد مسولیت پذیرم . زیاد زندگی رو سخت میگیرم. 

parasoo1989@

نه من نمیارم 

چون خودمم آدمم. دوباره بزام و دوباره شب بیداری و کلی دردسر !

مگه زندگی چقدره ک همش در اختیار خونواده باشیم 

همین یدونه رو با کیفیت بالا بزرگ میکنم 

(نظر منه دوستای عزیز .قرار نیست با نظر شما یکی باشه )

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

شما ها که بچه دوم میارین به آینده شون فکر می کنید که آیا خواهید تونست براشون یه خونه نقلی کمک کنید بخرن بعد ازدواجشون ؟ مثلا اگه پسر شد 

یا فکر نمی کنید؟ 

چون من به خاطر این مساله دومی رو نمی خوام 

فقط همین واسه بچه اولم بتونم آیندشو در حد خیلی مختصر تامین کنم