2777
2789
عنوان

جاریم دیروز زنگ زده بود میخواست بره کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 5629 بازدید | 147 پست
چجور حلش کنم با ادما حرف بزنم یا تو خلوت با خودم تا بهتر بشم؟

ذره ذره برو جلو اول سعی کن با آشناهای خیلی نزدیک ۴ یا ۵ دقیقه بدون سوتی حرف بزنی بعد کم‌کم زیادش کن و بعد برو سراغ آدمای دورتر از طرفی هم از سوتی دادن ناراحت نباش این مدل شخصیت شماست و به جای خودش خیلی جذاب و بامزه است.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بعضیا بیان ندارنبعضیا تو لحظه استرس میگیرنبعضیا عجولن فقط میخوان یچیزی بگن

اره فکر نکنم ربطی به برون گرا و درون گرا داشته باشه 

من چت خودمم اهل زنگ و تماس نیستم گفتم شاید بخاطر درونگراییه که تو پیام خوبم 

اولش گفتم نذر شیر دارم سفارش بدم میارینگفت مثلا چقد گفتم ۱۰ کیلو ....یر دارین؟؟؟🥴🥴

اها 😁😁😁.. منم پریروز سوم عمه‌زنداداشم بود دست دادم برا عرض تسلیت بهشون گفتم خدا سلامتی و صحت بده تند توی افق محو شدم🤣🤣🤣

بمیرم الهی گفتم زیارتتون پیشاپیش مبارک

توروخدا حلالم کن یذره خندیدم 🥺😂

عیب نداره عزیزم دیگه گذشته پس بهش فکر نکن اما از این به بعد وقتی با کسی حرف میزنی سعی کن هول نشی و اول تو ذهنت خیلی سریع جمله بندی کنی بعد حرفت رو بزنی 🙏

توروخدا حلالم کن یذره خندیدم 🥺😂عیب نداره عزیزم دیگه گذشته پس بهش فکر نکن اما از این به بعد وقتی با ...

هر بار جایی میرم یا با تلفن حرف میزنم به خودم همینو میگم ولی نمیشه 😭😭 حلال خوشون اولسون

پیش میاد .منم پارسال کربلا بودم . یکی از اقوام مادر شوهرم گفت زیارت قبول گفتم ممنون از شما هم قبول ب ...

خواهر من 6 سالش بود رفته بود کربلا هرکی بهش میگفت زیارتت قبول اینم می‌گفت زیارت شما هم قبول 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
بچه ها ینی ما که درونگرا هستیم اینطوری هستیم تو چت بهتریم؟یا نه ربطی نداره

من درون گرام تو چت خیلی خوبم ولی پشت تلفن یا حضوری خودم گم میکنم 

الان می‌خوام برم کربلا عزا گرفتم چطور زنگ بزنم برای خداحافظی 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...