حالا کاری به اون ندارم پشت تلفن تو تماس ۵ دقیقه ای دوتا سوتی فاجعه دادم از دیروز فکرم درگیره دارم عذاب میکشم چرا بلد نیستم مثل ادم حرف بزنم تو چت اینقدر خوبم مثلا الان میدونم باید میگفتم التماس دعا خوش به سعادتتون و ... ولی وقتی دارم حرف میزنم عقلم اندازه بچه ۵ ۶ ساله نمیکشه اگه بدونید چی گفتم حتی خجالت میکشم یاد اوریش کنم الهی بمیرم تا بیشتر از این رسوا نشدم
چجور حلش کنم با ادما حرف بزنم یا تو خلوت با خودم تا بهتر بشم؟
ذره ذره برو جلو اول سعی کن با آشناهای خیلی نزدیک ۴ یا ۵ دقیقه بدون سوتی حرف بزنی بعد کمکم زیادش کن و بعد برو سراغ آدمای دورتر از طرفی هم از سوتی دادن ناراحت نباش این مدل شخصیت شماست و به جای خودش خیلی جذاب و بامزه است.
عیب نداره عزیزم دیگه گذشته پس بهش فکر نکن اما از این به بعد وقتی با کسی حرف میزنی سعی کن هول نشی و اول تو ذهنت خیلی سریع جمله بندی کنی بعد حرفت رو بزنی 🙏
پیش میاد .منم پارسال کربلا بودم . یکی از اقوام مادر شوهرم گفت زیارت قبول گفتم ممنون از شما هم قبول ب ...
خواهر من 6 سالش بود رفته بود کربلا هرکی بهش میگفت زیارتت قبول اینم میگفت زیارت شما هم قبول
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...