2777
2789
عنوان

جاریم دیروز زنگ زده بود میخواست بره کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 5662 بازدید | 147 پست
،اسی خیلی خوبیمخصوصا دومی خیلی خوب بود 😂😂😂😍

دومی چی بود. 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون میشم به نیت سلامتی امام زمان و دوتا بیمار جوون ما صلواتی بفرستی الهی خیر ببینید

عزیزم به امام رضا متوسل شو من شفای دخترمو از امام رضا گرفتم انشاالله معجزه رو برا مریض های شما هم نشون میده

اسیی راحتت باش هممون از این حرفا زدیم ترم قبل درباره تاندون میخوندیم یکی از بچه ها بلند گفت استاد این ک . ا ندوم دوباره کارشو میگین بعنی کل کلاس رفت بالا استاد روشو کرد اونور اونقدر خندیدیم خودش زد زیر خنده

بمیرم الهی گفتم زیارتتون پیشاپیش مبارک

🤦😂😂😂😂😂ای واااای 🤣🤣🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الحمدالله رب العالمین. زیارت عاشورا بخونم یا چی میشه بگین

عزیزم من تا نیمه شب بیدار موندم نماز حاجت خوندم گریه کردم به امام زمان و امان رضا متوسل شدم باورت نمیشه چیزی که ۴ تا دکتر گفتن عمل و شرایط وخیم بردم بهترین دکتر گفت عمل لازم نیست فعلا 😭