حالا کاری به اون ندارم پشت تلفن تو تماس ۵ دقیقه ای دوتا سوتی فاجعه دادم از دیروز فکرم درگیره دارم عذاب میکشم چرا بلد نیستم مثل ادم حرف بزنم تو چت اینقدر خوبم مثلا الان میدونم باید میگفتم التماس دعا خوش به سعادتتون و ... ولی وقتی دارم حرف میزنم عقلم اندازه بچه ۵ ۶ ساله نمیکشه اگه بدونید چی گفتم حتی خجالت میکشم یاد اوریش کنم الهی بمیرم تا بیشتر از این رسوا نشدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از این سوتیا هممون دادیم یه بار سر خاک یه آقایی خیرات آورده بود هول شدم به جای خدا رحمتش کنه گفتم خدا شفاشون بده! بنده خدا مشکی پوشیده بود و هنوز هفته مرحومش نشده بود انقدر خندید که سینی خیرات از دستش افتاد.
ای وای بمیرم برات حتما کلی خجالت کشیدی! اگه یک بار دوبار بود مشکلی نداشتم من تو صحبت روزمره ام همینم ...
اتفاقا دل مومنی رو در اوج ناراحتی شاد کردم*منم مشکل شما رو داشتم به خصوص تا اوایل ازدواج با تمرین الان خیلی بهتر شدم وقتی حرف نزنید این عیب رو فقط قایم کردین ولی باید با تمرین حلش کنید.