2777
2789
عنوان

جاریم دیروز زنگ زده بود میخواست بره کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 5651 بازدید | 147 پست
فعلا داغم تازه است 😭

هوووووووووو یچیزی یادم اومد فاجعه یبارم اینجا گفتم

نذری داشتیم رفتم شیر بگیرم تو حجم زیاد فک کنم ۱۰ کیلو میخواستم یهو ب آقا گفتم ۱۰ کیلو ....یر داری؟؟؟؟🥴🥴🥴😵😵😵😵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این سوتیا هممون دادیم یه بار سر خاک یه آقایی خیرات آورده بود هول شدم به جای خدا رحمتش کنه گفتم خدا شفاشون بده! بنده خدا مشکی پوشیده بود و هنوز هفته مرحومش نشده بود انقدر خندید که سینی خیرات از دستش افتاد.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
از این سوتیا هممون دادیم یه بار سر خاک یه آقایی خیرات آورده بود هول شدم به جای خدا رحمتش کنه گفتم خد ...

ای وای بمیرم برات حتما کلی خجالت کشیدی! اگه یک بار دوبار بود مشکلی نداشتم من تو صحبت روزمره ام همینم به خاطر همین سعی میکنم کم حرف بزنم 

ن بعضیا بیان ندارنبعضیا تو لحظه استرس میگیرنبعضیا عجولن فقط میخوان یچیزی بگن

باید چیکار کرد راه حلی هست من کتاب زیاد خوندم دایره لغاتم بالا بره تو سایت سعی کردم چت کنم یاد بگیرم ولی تو صحبت کردن نتونستم

ای وای بمیرم برات حتما کلی خجالت کشیدی! اگه یک بار دوبار بود مشکلی نداشتم من تو صحبت روزمره ام همینم ...

اتفاقا دل مومنی رو در اوج ناراحتی شاد کردم*منم مشکل شما رو داشتم به خصوص تا اوایل ازدواج با تمرین الان خیلی بهتر شدم وقتی حرف نزنید این عیب رو فقط قایم کردین ولی باید با تمرین حلش کنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.