2777
2789

سلام یک هفته از عروسیم میگذره سه بار رابطه داشتیم شب اول خونریزی کردم ولی کم، بار دوم خیلی درد و سوزش داشتم .بار سوم دوبار انجام دادیم دوبار خونریزی زیاد کردم ک نوار گذاشتم اخر،، پریودیمم الان وقتش نیست بنظرتون علتش چیه ..خیلی خیلی درد و سوزش هم دارم لحظه رابطه، چیکار کنم لطفا دلسوزانه راهکار بدین تازه عروسم و نابلد کسیو هم ندارم بپرسم؟ یعنی بنظرتون هنوز پرده سالمه ک هربار اینقدر درد دارم ؟ یا نصف و نیمه انجام شده نمیدونم کامل زده شده یا ن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرده چیه 

فکر کردی پرده نباشه فضا خالیه ؟! خب اون بافت باید یگم کش بیاد و با رابطه هر دفعه باز تر و بهتر میشه 

همچنان باید ادامه بدید البته الان زدید فشار آوردید به چند روز بعد باز امتحان کنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم اگر شرایط داری حتمن برو دکتر گلم

با ژل شستشو خودت رو بشور

چند روز صبر کن تا بدنت یکم خوب بشه

دوستان امروز خیلی محتاج دعام بی نصیبم نکنید

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

مشکل جدی لابد باید بری دکتر حتما پشت گوش نندازما ک ن درد داشتیم ن خون اصلا

منم همینطور البته کمی درد داشتم 

ای کاش در دیزی ما باز نمی ماند یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود ...

سلام 

یک ‌متخصص خوب پیدا کن 

کلا  زیر نظرش باش

از الان ‌همیشه لازمت  میشه

برای جلوگیری

ازبارداری‌ ناخواسته

برای بارداری 

برای مشکلات پریودی

کلا  ان شاء الله  یکی که  بدلت  بچسبه  پیدا کنی 

همیشه بری پیشش

اشتباه  منو  نکن با  دکتر پیش برو

من الان  بعد ۱۰ سال ازدواج ‌و فرزند سوم ‌تازه  یاد گرفتم  برم  دکتر