2777
2789
عنوان

ففط خانوما بیان لطفااا راهنمایی کنین🥲🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 48 پست
خوشبحالت من اینقدر درد و سوزش میگیرم ک نفسم بند میاد اصلا لذت نداره برام میگم زود تموم کن

😢😢😢😭سیستم بدنت دیگ اینجوریه

ژل وروان کننده ومعاشقه زیاد خیلی خوبه

اصلا واژن قبل دخول باید خیس ولیز باشه وگرنه رابطه برقرار نکن

اینارو مگه رعایت نمیکنه شوهرت

چقد خودخواهه

گوشی دستشه ی سرچ نمیزنه؟

داره به جسم وروحت اسیب میزنه بگو خودخواه نباش رک باش اولویت خودتی ن شوهرت عزیزم 

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر  به خاطر این تاپیک کلی درخواست اومد برام

اه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
😢😢😢😭سیستم بدنت دیگ اینجوریهژل وروان کننده ومعاشقه زیاد خیلی خوبهاصلا واژن قبل دخول باید خیس ولیز ...

نه انجام نمیده ولی امروز میرم مبخرم برا خودم ژل روان کننده یا ژلی ک دردو کمتر کنی ..میشناسی اسمشو بگو بمن لطفا از داروخونه بگیرم 

نه انجام نمیده ولی امروز میرم مبخرم برا خودم ژل روان کننده یا ژلی ک دردو کمتر کنی ..میشناسی اسمشو بگ ...

لوبریکانت اسمشه عزیزم بر پایه ابه ضررم نداره 

خودت استفادع کردی عزیزم؟ برای خشکی واژن چی خوبه همین؟

من نیاز نداشتم ولی محض احتیاط داشتم توخونه همیشه من خودم زود تحریک میشم نیاز نبود ولی درکل اره استفاده کردم اولای ازدواج من الان سالهاس متاهلم دیگ رابطه زیاد نداریم ده ساله متاهلم تو اولاشی هروز رابطه داری لازمت میشه بخر حتنا وتحریک هم بشو ک درد نکشی ودرکل هم الان باید حتما صبر کن تا زخمت خوب بشه رک وقاطع بگو بهش داره بهت اسیب میزنه حتما رعایت کن