2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از زنا

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 81 پست
سلام عزیزم اول از همه بیا اینجا شروع کن بشدت چندین بار سخنرانی رهایی از نگرانی دکترشاهین فرهنگ رو گو ...

عزیزم من توحید رو نفهمیدم ؟ 

اون یکی آیه دفع مزاحم رو هم نفهمیدم بیشتر توضیح بدی بی زحمت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بابا حتما پیرمرده گفته گشنمه نمیتونم وایسم کاش میزاشتی اما نه چرا اینهمه آدم سراغ شوهرت رفته خوب کار ...

احتمالا اگه بعدمن میگفت شاید قبول  می‌کردم 

اما اومد مستقیم به همسرم گفت اونم فامیلیشو کشیداقایییی فلانییییییی دستاشم 🙏کرده بود خوشم نیومد حس خوب نگرفتم حس کردم داره خر میکنه شوهرم 

شوهرم خر میشد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین مردای خائن زن خائن پسندن عزیزم فک نکن عزیزن شوهر خیالش راحته یه زن داره ک اون سرش جای گرمه اینم ...

فامیلمون طرف زنش ماه بود تو ی اتاق کنار مادرشوهرش زندگی میکرد دوتا پسرم داشت ببین ماه ناز خانوم

شوهرش یکم پول اومد دستش خیانت کرد بهش برا دومی رفت خونه گرفت اون زمون فک و فامیل میگفتن پردش کنترلیه لوسترش کنترلیه وسایل خونش اینجوری اونجوریه اون تایم این چیزارو فقط میشنیدیم نمیدیدیم ک این برا دومی انجام داد

اولی رفت 

این الان با دومی سرش گرمه حالا بهم خیانت میکنن یا نه مهم‌نیست مهم دوتا بچه این ک اواره شدن مهم زنیه ک با بدبختی زندگی کرد اخرش جوابش این بود 

حالا اونا خوشبخت بشن یا بدبخت دیگه چ توفیری داره

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یک مدت دنیا بی حساب و کتاب نیست وبه چشم دیدم کارما رو

چی بگم من ک ی زوج خائنو میسناسم نزدیک ۱۶ ،۱۷ ساله دارن باهم‌زندگی میکنن و خوش خوشانشونه

کارما و هرچیم باشه دل زن و بچشون خنک نمیشه

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چی بگم من ک ی زوج خائنو میسناسم نزدیک ۱۶ ،۱۷ ساله دارن باهم‌زندگی میکنن و خوش خوشانشونهکارما و هرچیم ...

چی بگم 

حرفی ندارم 

اما به عدالت خدا شک ندارم دیروزود داره سوخت و سوز نداره 

دایی من چهل سال زندگی پر رزق و برقی داشت بیچاره مادربزرگ و پدربزرگ بار ها از بی مهری اون گریه میکردن در ده سال آخر عمرش درد ها کشید و بی مهری ها دید از طرف فرزندانش و در بستری بیماری فوت مرد 

خودش میگفت مامان منو بله‌ش ولی مادربزرگ قبل اون رفته بود پیش خدا

فامیلمون طرف زنش ماه بود تو ی اتاق کنار مادرشوهرش زندگی میکرد دوتا پسرم داشت ببین ماه ناز خانومشوهرش ...

قک میکنی هر چقدرم کسی بگه فرقی نداره اتفاقا فرق داره هر کسی ک تجربه کرده این درد رو میگه باید دید اتفاقا حقیر شدنش رو بدبخت شدنش و خیلی چیزای دیگ 

ادم دلش از حرف کسی شکستنی میخواد تاوان بده طرف چ برسه خیانت 

قک میکنی هر چقدرم کسی بگه فرقی نداره اتفاقا فرق داره هر کسی ک تجربه کرده این درد رو میگه باید دید ات ...

برا من فرق نداشت مهم اون حالم بود مهم دل شکستم بود