2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از زنا

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 81 پست

من جات بودم داغ رو دلش میزاشتمو طلاق نمیگرفتم با موندنم اذیتش میکردم.... و اینکه اینجا کلا حامی زنای خرابن میگن فقططط مرد مقصره...من بنظرم اگه زن خوب باشه مرد سراغش نمیره مزاحم میشه مرد بدش دست پلیس نه اینکه بریزن رو هم باهاش مخالفایی نظر منم لطفا ریپ نزنن حوصله بحث ندارم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

بار کج ب منزل نمیرسه برسه هم له و لوه میرسه آدمی ک ب خاطر یکی دیگ میزنه زیر همه چی و میره همون بهتر ک بهتره ضمنا با اون یکی دیگ هم نمیمونه چون دیگ ول کردن و رفتنو یاد گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایه اینا میشن فرشته این مردا

یک مدت 

دنیا بی حساب و کتاب نیست وبه چشم دیدم کارما رو

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

وایه اینا میشن فرشته این مردا

همین مردای خائن زن خائن پسندن عزیزم فک نکن عزیزن شوهر خیالش راحته یه زن داره ک اون سرش جای گرمه اینم سرش راحت جای دیگ گرم به اطرافیانم ظاهری نشون میدن ببین انتخابم و دلیل خیانتم درس بود  فک میکنی عزیزن 

به نظر من هیچوقت خوشبخت نمیشن

شاید از ظاهر جوری به نظر برسه که انگار خوشبختن

ولی در باطن اینجوری نیست

چون کلی انرژی منفی پشت زندگیشونه

اگر هم خوشبخت باشن دائمی نیست

بالاخره به یه نحوی تاوانش رو پس میدن

و جالب اینه خودشون هم میفهمن بلایی که سرشون اومده تاوان کدوم کارشونه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من جات بودم داغ رو دلش میزاشتمو طلاق نمیگرفتم با موندنم اذیتش میکردم.... و اینکه اینجا کلا حامی زنای ...

طلاق نگیره فقط خودش ادیت میشه اونا نهایت صیغه میکنن این که شرعا و عرفا آزاده

یه حرفی میگم عمیق بهش فک کن!

روز اولی که اون زن اومده پیش شوهرت ،همون روز، مهر تو ، تو دلش نبوده که با اون زن اوکی شده.... واقع بین باش داشتی برا این مرد خونه جمع میکردی؟ بذار هرکس کنار کسی قرار بگیره که باهاش هم فرکانسه. اصلا بیکار نشین و‌رشد کن. عشقی که به زندگیت داشتی بهت برمیگرده بهت قول میدم

بعد نابود کردن زندگی من به چه دردم میخوره برن بمیرن ایشااالله

خداروشکر شکر از همچین آدمی جدا شدی این شوهر قبلش هم مطمئن باش خیانت میکرده نمی‌فهمیدی 

فقط ادم برای عمر و جوونیش میسوزه ک اونم حق داری حالا بعد جدا شدن فکر و ذکرتم تباه یارو نکن 

من جات بودم داغ رو دلش میزاشتمو طلاق نمیگرفتم با موندنم اذیتش میکردم.... و اینکه اینجا کلا حامی زنای ...

موافقم 

من اصلا اینکه مرد مقصره یا زن مقصره نمیگم 

خیانت دو طرفه هست اکه اون زن نبود مرد خیانت نمیکرد اگه این مرد نبود زن وارد این زندگی نمیشد 

به نظرم هر دو به یک اندازه مقصرن در اینجا زن بیشتر ،چون با اینکه فهمیده متاهل هست اما باز به هم جنسش رحم نکرد 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان غریزه جنسی زنها بیشتره اکثرا

بعضی ها دیگه انقدر اشغالن میخوان فقط بدن متاهل مجرد فرقی نداره واسشون 

اقدر میخارن میگن فقط یکی باشه

این حتما به شوهرتو هم خیانت میکنه یه پولدارتر یا کلفت تر ببینه میره با اون... 

موافقم من اصلا اینکه مرد مقصره یا زن مقصره نمیگم خیانت دو طرفه هست اکه اون زن نبود مرد خیانت نمیکرد ...

تو این مسائل حتی تو قران هم اول زن رو میگه بعد مرد...  اگه زن قر نیاد و لاشی نباشه مرد اگه خودش نخواد الوده نمیشه ولی بعضی زنها مثل شیطان میرن تو جلد طرف ازبس عشوه میان