2777
2789
عنوان

شما اگر وضع مالی خوبی داشتیدبااین شرایط بچه دار میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 155 پست
اقدام تا حداکثر یکسال دیگه اونا هم یه پسر متولد 95ژه دختر متولد 1400 و اینم اگه خدا روزی کنه

فاصله سنی پسر و دخترت ۵ سال هست باهم خوبن؟ بنظرت این فاصله سنی چطوره؟ 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

نه؛ واقعا من خودم مجردم حتی به ازدواج هم فکر نمی کنم! دیگه ؛ مملکت یه جوری شده آدم بچه بیاره؛ یعنی هیچی دیگه فقط زندگی برای آقا زاده هاست

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هوا نمیبینی کثافته ، اب که نیست ، امنیت صفر مگه اینکه میرفتم خارج اگه وضعت خوبه اول مهاجرت بعد بچ ...

یدونه داری؟ 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

عالی محشر رفیق و جور  همبازی تمام ، وقتی هم اون نیست و مدرسه هست اون یکی دیگه بزرگ شده برا خودش بازی میکنه بخاطر همینم سومی رو هم میخوایم انشالله همینجوری بیاریم

عالیه،۴سال باشه هنوزبهتره

اگه میخای اقدام کنی دست دست نکن که به خودت میای میبینی کلی فاصله سنشون شده

وخدایی که بشددددت کافیست❣
نه هوا نمیبینی کثافته ، اب که نیست ، امنیت صفر مگه اینکه میرفتم خارج اگه وضعت خوبه اول مهاجرت بعد بچ ...

عزیزم دکترا متاسفانه سردر نمیارن منم بچم چشممو جمع میکرد نمی تونست باز نگه داره چشم پزشکم گفت هیچی نیست بردم طب سنتی با یه بار ویزیت خوب شد.حتما ببرش طب سنتی.

الانم که وعض مالی خیلی خوبی ندارم تو فکر سومی هستم ، خدا روشکر گشنه نیستیم تفریح هم دور همی از زندگی ...

واقعا به فکر سومی هستی؟ دلیلت میشه بگی عزیزم 

من الان سومی باردارم البته ناخواسته افسرده و داغونم

اگه بچه نداشتم آره ، ولی دو تا دارم و به لحاظ مالی و عاطفی فعلا و تقریبا کمبودی ندارند و تنها نگران ...

آینده رو ما نمیتونیم پیش بینی کنیم .ترس نداشته باش بلکه خیلی هم امیدوار باش که شرایط به مراتب بهتر وروشنتری از ما دارن 

واقعا به فکر سومی هستی؟ دلیلت میشه بگی عزیزم من الان سومی باردارم البته ناخواسته افسرده و داغونم

شماهنوزافسرده ای😅

شل کن بابا حالاکه اومده گلم

زندگی هرجوربگیری ردمیشه،مگه چقدرعمرمیکنیم به غصه بگذره

وخدایی که بشددددت کافیست❣