نه هوا نمیبینی کثافته ، اب که نیست ، امنیت صفر مگه اینکه میرفتم خارج اگه وضعت خوبه اول مهاجرت بعد بچه اینجا بچه فقط باید عذاب بکشه گناه داره اشتباه منو نکن پشیمونم مثل چی ولی کاری ازم بر نمیاد بچم چشمش حساسیت داد شدید کاسه خون دکتر گفت به خاطر الودگی و هزاران مشکل دیگه بیخیال شو
الان آب و برق و هوای سالم نداریم ، تربیت بچه های الان ، شبکه های اجتماعی معصومیت رو از بچهها گرفته، چشم و گوششون زود باز میشه، طرز فکرشون رو دوست ندارم، و متاسفانه پدر و مادر هم هر چی سعی کنن تربیت بچه خوب باشه،محیط غالب میشه.
اگه بچه نداشتم آره ، ولی دو تا دارم و به لحاظ مالی و عاطفی فعلا و تقریبا کمبودی ندارند و تنها نگرانی ترس از آینده و بحرانهای پیش رو هست 🤦
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
وضع مالی یه گزینه است سن پدرو مادر و حوصله و وقتی که برای بچه میزارن و شرایط بدنی مادر اگه اینا هم خوب بود 4 تا میآوردم آرزوم بود کلی بچه داشتم ولی من دوتا دارم و تصمیم ندارم بچه بیارم چون از گزینه های بالا هیچ کدومو ندارم