2777
2789
عنوان

شما اگر وضع مالی خوبی داشتیدبااین شرایط بچه دار میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 155 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هوا نمیبینی کثافته ، اب که نیست ، امنیت صفر مگه اینکه میرفتم خارج اگه وضعت خوبه اول مهاجرت بعد بچه اینجا بچه فقط باید عذاب بکشه گناه داره اشتباه منو نکن پشیمونم مثل چی ولی کاری ازم بر نمیاد بچم چشمش حساسیت داد شدید کاسه خون دکتر گفت به خاطر الودگی و هزاران مشکل دیگه بیخیال شو 

اصلا 

مگه فقط پولع 

الان آب و برق و هوای سالم نداریم ، تربیت بچه های الان ، شبکه های اجتماعی معصومیت رو از بچه‌ها گرفته، چشم و گوششون زود باز میشه، طرز فکرشون رو دوست ندارم، و متاسفانه پدر و مادر هم هر چی سعی کنن تربیت بچه خوب باشه،محیط غالب میشه. 

الانم که وعض مالی خیلی خوبی ندارم تو فکر سومی هستم ، خدا روشکر گشنه نیستیم تفریح هم دور همی از زندگی ...

اگر بخوای اقدام کنی کی میکنی؟ دو تا با چه فاصله سنی داری؟ 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

اگه بچه نداشتم آره ، ولی دو تا دارم و به لحاظ مالی و عاطفی فعلا و تقریبا کمبودی ندارند  و تنها نگرانی ترس از آینده و بحرانهای پیش رو هست 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

وضع مالی یه گزینه است سن پدرو مادر و حوصله و وقتی که برای بچه میزارن و شرایط بدنی مادر اگه اینا هم خوب بود 4 تا می‌آوردم آرزوم بود کلی بچه داشتم ولی من دوتا دارم و تصمیم ندارم بچه بیارم چون از گزینه های بالا هیچ کدومو ندارم

اگه همه این فکرو میکردن نثل بشر از بین رفته بود .سالهای قبل رو در نظر بگیر مردم تو چه سختیهایی،بودن ...

من میترسم مثل اون موقع بشه دارم از فکر داغون میشم

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
خونه و ماشین و درآمد خوب و اعصاب باشه حتما چرا که نه.....‌

میترسم مثل سوریه بشیم