2777
2789
عنوان

شوهرم با خانواده اش میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 4548 بازدید | 127 پست

رانندگی پدرشودیدین؟ شاید اصلا گواهینامه نداره یا مشکل جسمی دارن نمی تونند رانندگی کنند

پدرمن ازدوسال قبل که سکته کردن دیگه نمی تونند رانندگی کنند دوبارتصادف کردن ماشینشونو به خاطر حفظ جان خودش ومردم فروختیم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببین عزیزم ماجراها خط قرمز که نه اما قرمزترین خطمون مادرمونه. چون میگیم تودنیا فقط ۱مادرداریم ا ...

مادر بچه هاشو میتونه بگیره بازم؟

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
نه والاشب ها مهمونی دعوت باشیم ساعت یک شب هم باشه برمیگردیم با خانواده شوهرم

بقیه پستات خوندم بیشترتعجب کردم میگی همسرم همیشه باخانوادش میادتنهانمیاداینوبیشترپیگیری کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب ببین عزیزم ماجراها خط قرمز که نه اما قرمزترین خطمون مادرمونه. چون میگیم تودنیا فقط ۱مادرداریم ا ...

جمع کن خودتو....

اومدی حرص مردم راپربیاری سرصبح

برای بچه های شما هم خانمتون همون مادرهست 

نمی تونند ببینند باباشون خرس گنده مراعات مادرشونو نمیکنه چون روزیک زن میخواد بگیره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

حالا چرا پدر ومادرش رو ریسه می کنه دنبال خودش مگه مناسب خاصی یلدایی چیزی میارن، اینجور آدما پرو تشریف دارن رک بهش بگو عزیزم شب نمونین، بگو شام در خدمتیم ولی خانواده ام به زحمت می افتن من معذب میشم

باور می کنی با خانواده شوهرم دو تا کوچه فاصله داریم شام میان شب هم می خوابن یعنی داغونم کردن

روزها تودلم ازش قهرمیکنم یعنی چندین روز .اگ ادامه پیداکنه ازش سردمیشم به تدریج

همسر منم همینه، قشنگ وقتی خانواده اشو تحویل بگیرم به دلم میشه... ولی باور کنید ما خانم ها هم گناه داریم. قبول دارم زن هایی هستند که بدجنسن و پای خانواده شوهر از خونه زندگی می برند و فقط دنبال بهانه گیری و ایراد می گردند، ولی مثل ماها که منطقی و درحد معقول ارتباط می خوایم زندگی با مرد وابسته خیلی سخت میشه. الان پدر و مادر این خانم چه گناهی کردند که باید پدر و مادر داماد هر سری خونشون بخوابند اونم تو اوضاع اقتصادی یک خرج صبحانه کلی هزینه اش هست. 

اون زنت مادر بچه هاته 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

نه والاشب ها مهمونی دعوت باشیم ساعت یک شب هم باشه برمیگردیم با خانواده شوهرم

خوب کی راننده هست همسرت یاباباشون منظورم این بودشایدپدرهمسرت مشکلی داره برای رانندگی درشب

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖